Tervehdys Äänekosken varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta!

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen varhaiskasvatusyksiköissä toiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti, huomioiden kuitenkin, että ne vanhemmat, jotka voivat järjestää lasten varhaiskasvatuksen kotona, menettelevät niin.

Jos vanhemmat hoitavat lapsensa poikkeusajan tilanteen vuoksi kotona, asiakasmaksu hyvitetään katkoksen aloituspäivästä alkaen (viim. 23.3-13.4.2020). Asiasta on laitettu perheille kysely.

Esiopetus varhaiskasvatusympäristössä jatkuu normaalisti, mutta mikäli perheellä on mahdollisuus pitää lapsensa kotona, näissä olosuhteissa se on erittäin suotavaa. Esiopettajat suunnittelevat kotiin jääville esioppilaille esiopetustehtäviä, joista tiedotetaan Wilman ja Pedanetin kautta.

Esiopetuksessa kouluilla olevien esioppilaiden huoltajille on lähetetty Wilman kautta kysely. Esiopetus järjestetään vain kriittisissä tehtävissä toimivien huoltajien esioppilaille. 

Yllättävissä /nopeissa varhaiskasvatuksen tarpeen muutoksissa otetaan yhteys omaan varhaiskasvatus/esiopetusyksikköön.

Muuttuneista tilanteista tiedotetaan tarvittaessa lisää. Poikkeustilanteen vuoksi saatetaan joutua varautumaan ryhmien / yksiköiden yhdistämiseen.

Lisätietoja antavat päiväkotien johtajat ja perhepäivähoidon ohjaaja.

Vastaan mielelläni kysymyksiinne.

Yhteistyöterveisin
Pirjo Heinonen, perhepalvelujohtaja
020 632 2102, pirjo.heinonen@aanekoski.fi

Muokattu 27.3.2020