Tuetaan viisaasti äänekoskelaisia yrityksiä!

19.3.2020 

Äänekosken kaupunki on huolissaan koronaviruksen vaikutuksista äänekoskelaisten yritysten menestymiseen ja työpaikkojen säilymiseen. Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset liikkumiseen ja ihmisten väliseen kanssakäymiseen näkyvät suoraan yritysten liikevaihdon menetyksenä. Entistä useammin ostopäätös kohdistuu verkkokaupan tuotteisiin kuin kivijalkakaupan myymälään. Tuetaan yhdessä Äänekosken yrittäjiä mahdollisuuksien rajoissa ja toistemme terveyttä vaarantamatta.

-Meillä ei ole Äänekoskella varaa menettää yhtään työpaikkaa. Jos kaikki kulutus loppuu, se sammuttaa talouden lopullisesti. Nyt tarvitaan yhteishenkeä ja hyviä ideoita myös kuntalaisilta työpaikkojen ja yritysten elinvoimaisuuden sälyttämiseksi, Äänekosken Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Kangas vetoaa.

Yrittäjät saavat lisätietoa sopeutumisesta tilanteeseen Äänekosken kaupungin nettisivuilta Yritysneuvonta -osiosta sekä Facebookin Business Äänekoski -sivulta

Olemme tänään julkaisseet Facebookissa innovaatioketjun, jossa haemme ideoita uusien toimien aloittamiselle paikallisissa yrityksissä, sekä erilaisia tapoja käyttää yrityksiä ja niiden palveluita etänä.

Tarkoituksemme on viedä hyviä ajatuksia eteenpäin paikallisten yritysten kanssa, mahdollistaen eri toimijoiden yhteistyön. Esimerkiksi kotiinkuljetus- ja lähiapupalvelut ovat toimintoja, joissa yritykset voivat tehdä enemmän yhteistyötä ja näin palvella paremmin myös asukkaita näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Kerätään kaikki hyvät ideamme yhteen ja autetaan paikallisia yrityksiä selviämään tämän poikkeustilanteen yli!

Muokattu 27.3.2020