Tule tutustumaan Metsä Groupin Äänekosken tehdasintegraattiin

Avoimien ovien päivä lauantaina 16.9.2023 klo 10-14

Tehdasintegraatista ilmakuva.
Tervetuloa tutustumaan Metsä Groupin Äänekosken tehdasintegraattiin. Mukana päivässä ovat kaikki Metsä Groupin liiketoiminta-alueet tuotteineen sekä isoja työkoneita. Lapsille puuhapiste, piirustuskilpailu ja Lambi-lammas/Serla-orava. Voit myös tavata metsänhoidon asiantuntijoita sekä tehtaiden henkilökuntaa ja tutustua vierailukeskus Pro Nemukseen.

Tilaisuus on ikärajaton. Tarjoamme lounaan ja pullakahvit 1000 ensimmäiselle vieraalle. Voit saapua paikalle omalla autolla tai Metsän bussilla. Paikalle on opastus sekä liikenteenohjaus.

Osoite:

Metsä Group ÄänekoskiSarvelantie 1, Äänekoski

Yhteiskuljetukset:

Linja-autokuljetukset Jyväskylän Matkakeskukselta klo 9:15 (3 linja-autoa) ja klo 11:00 (3 linja-autoa).

Paluukuljetukset Äänekoskelta Jyväskylän Matkakeskukselle klo 12:00 ja 14:00.

Tapahtumamainos
Tapahtumamainos.

Uutinen julkaistu 4.9.2023, muokattu 6.9.2023 klo 09:54

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023