Uusien #hiddenaanekoski – lähettiläiden haku alkaa 7.4.2020!

Historian ensimmäisten #hiddenaanekoski -lähettiläiden edustusvuosi on tullut päätökseensä. Uusien lähettiläiden haku on käynnissä 7.4. – 23.4.2020.

-Etsimme jälleen positiivisia ja aktiivisia äänekoskelaisia tekemään kotikuntaamme tunnetuksi sosiaalisessa mediassa, sekä sen ulkopuolella. Tehtävään valitaan joukko eri ikäisiä henkilöitä eri puolilta ääneseutua. Lähettiläät saavat esitellä kotikuntaansa omista näkökulmistaan asukkaille sekä matkailijoille. Etsimme innostavia tyyppejä/yhteisöjä kertomaan mikä täällä on parasta, kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntija Saana Peurasaari kertoo.

Lähettiläät pääsevät luomaan positiivista kuvaa ääneseudusta tekemällä mm. julkaisuja, blogeja ja tarinoita sosiaalisen median kanaviin, sekä Visit Äänekosken www-sivuille. Aiheita voivat olla mm. erilaiset tapahtumat, harrastukset, sekä jokapäiväiset kokemukset. Lähettiläät pääsevät yhdessä toteuttamaan esimerkiksi erilaisia tempauksia. Verkostoitumista tehdään kaupungin ja tiimin lisäksi myös paikallisten yritysten ja monien muiden toimijoiden kanssa.

-Olen saanut niin paljon irti #hiddenaanekoski -lähettiläänä olosta! Uusia kavereita, tietoa kotikaupungista, kokemuksia, kuten tanssikilpailut ja kaikkea muuta. Rakastan tätä kaupunkia ja mielelläni kehun tätä muille, lähettiläsvuotensa päättävä Katriina Nykopp kertoo kokemuksistaan.

Tänä keväänä tiimin koulutus ja yhteydenpito suoritetaan kokonaan virtuaaliympäristöissä, jotta taataan turvallinen ja tasavertainen ympäristö jokaiselle tiimin jäsenelle. Näinä poikkeusaikoina positiiviset asiat ovat erittäin tärkeitä ja kaupunkilaisten tarve uusien ideoiden saamiseen arjessa on kasvanut. Lähettiläiden toivotaan olevan aktiivisia ja oma-aloitteisia.

Mainetta niittäneet #hiddenaanekoski -lähettiläät Sini ja Pete valmentavat uudet lähettiläät tehtäväänsä yhdessä kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntijan kanssa. Tukea, ohjausta ja koulutusta on luvassa pitkin matkaa.

-Me tulemme antamaan uusille lähettiläille kaikki tukemme ja vinkkejä miten tulevasta vuodesta saa kaiken irti, Sini Kaapro-Lindenberg kertoo.

Hae mukaan lähettilääksi Äänekosken kaupungin nettisivujen kautta: http://www.aanekoski.fi/29840

Lisätiedot:

Saana Peurasaari, Matkailu- ja markkinointiasiantuntija

0401917542

saana.peurasaari@aanekoski.fi

Sini ja Pete

#hiddenaanekoski lähettiläät kaudelta 2019-2020

sinijapete@gmail.com