Vanhemmuuden työkalupakista vinkkejä erilaisiin tilanteisiin

Äänekosken perhekeskus on julkaissut nettisivuillaan Vanhemmuuden työkalupakin, joka sisältää jokaiselle lapsiperheelle hyödyllisiä käytännön toimintaehdotuksia ja tietoa toiminnan tueksi. 

Materiaali aiheisiin on kerätty äänekoskelaisilta lapsiperhepalveluiden toimijoilta, mm. Äänekosken perheneuvolasta, varhaiskasvatuksesta, perhetyöstä, jne. Materiaalin ovat koonneet opiskelijat Katja Toffer Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, Annu Göös Jyväskylän yliopistosta ja Noora Hannuksela Diakonia-ammattikorkeakoulusta.

Vanhemmuuden työkalupakissa käsitellään viittä vanhemmuuteen liittyvää osa-aluetta: Vanhemman oma jaksaminen, Käytännön kasvatus, Parisuhteen palikat, Eron ABC ja Erikoistilanteet lapsiperheessä, jotka laajenevat vielä erilaisiin ala -aiheisiin. Pakista löytyy varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista luettavaa eri elämänvaiheisiin liittyen, neuvoja, niksejä ja ammattilaisten ajatuksia!

Tämä digitaalinen palvelu tarjoaa vanhemmille kattavaa informaatiota ja tukea vanhemmuuteen, mutta myös ohjausta Äänekosken eri perhepalveluihin. Työkalupakki luettavissa Äänekosken perhekeskuksen sivuilta.

Lisätiedot:

Perhekeskuskoordinaattori Petri Oinonen
0400 115 190
petri.oinonen@aanekoski.fi 

Varhaisen tuen ohjaaja Katja Toffer 
020 632 2767
katja.toffer@aanekoski.fi

Muokattu 4.7.2022