Vuoropuhelun paikka: Tervetuloa rakennusalan yrittäjien Hankintailtapäivään!

Tervetuloa Business Äänekosken järjestämään Hankintailtapäivään to 16.3.2023 klo 13-15 Willen Olohuone ja keittiöön, os. Äänekoskentie 311. Tilaisuus on suunnattu rakennusalan yrittäjille.

Hankintailtapäivä tarjoaa rakennusalan yrityksille tietoa julkisista hankinnoista. Iltapäivässä tutustumme Äänekosken kaupungin tuleviin hankintoihin sekä tietojen lisäämiseen julkisten hankintojen yritystietorekisteriin. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua ajankohtaisten teemojen parissa alan muiden toimijoiden kanssa. 

Paikalla on hankinta-asiantuntija Henriikka Mäkelä, teknisen toimialan asiantuntijoita sekä Business Äänekosken henkilöstöä.

– Äänekosken kaupunki kilpailuttaa aktiivisesti hankintojaan ja tänä vuonna onkin tarkoitus kilpailuttaa kymmeniä rakennusalan urakoita pienistä toimeksiannoista suurempiin kokonaistoteutuksiin. Hankintailtapäivässä saa helposti katsauksen Äänekosken kaupungin suunnitteilla oleviin kilpailutuksiin, mutta se on myös avoimen vuoropuhelun paikka, jossa pääsee kysymään lisää kiinnostavimmista hankinnoista sekä kaupungin kilpailutuksiin osallistumisesta, Henriikka Mäkelä sanoo.

Tilaisuudessa tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Hankinta-asiantuntija Henriikka Mäkelä, 040 480 1074, henriikka.makela@aanekoski.fi

Muokattu 24.2.2023