Hae #hiddenaanekoski lähettilääksi kaudelle 20-21

Historian ensimmäisten #hiddenaanekoski -lähettiläiden edustusvuosi on tullut päätökseensä. Uusien lähettiläiden haku on käynnissä 7.4.2020 - 23.4.2020.

Etsimme jälleen positiivisia ja aktiivisia äänekoskelaisia tekemään kotikuntaamme tunnetuksi sosiaalisessa mediassa sekä sen ulkopuolella. Tehtävään etistään eri ikäisiä henkilöitä eri puolilta Ääneseutua. Lähettiläät saavat esitellä Ääneseutua omista näkökulmistaan asukkaille sekä matkailijoille. Etsimme innostavia tyyppejä/yhteisöjä kertomaan mikä täällä on parasta.

Lähettiläänä pääset luomaan positiivista kuvaa Ääneseudusta tekemällä someen mm. postauksia, blogeja ja stooreja. Aiheita voivat olla mm. erilaiset tapahtumat, harrastukset, sekä jokapäiväiset kokemukset. Lähettiläänä pääset loistavalla porukalla toteuttamaan esim. erilaisia tempauksia. Verkostoitumista tullaan tekemään kaupungin ja tiimin lisäksi myös paikallisten yritysten ja monien muiden toimijoiden kanssa.

Tänä keväänä tiimin koulutus ja yhteydenpito suoritetaan kokonaan virtuaaliympäristöissä, jotta taataan turvallinen ja tasavertainen ympäristö jokaiselle tiimin jäsenelle. Näinä poikkeusaikoina positiiviset asiat ovat erittäin tärkeitä ja kaupunkilaisten tarve uusien ideoiden saamiseen arjessa on kasvanut. Nyt on siis loistava aika tuoda positiivisia juttuja esille! Lähettiläiden toivotaan olevan aktiivisia ja oma-aloitteisia.

Ensimmäisen kauden #hiddenaanekoski -lähettiläät Sini ja Pete valmentavat uudet lähettiläät tehtäväänsä yhdessä kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntijan kanssa. Tukea, ohjausta ja koulutusta on luvassa pitkin matkaa.

Hae mukaan alla olevan lomakkeen kautta ja vinkkaa tästä tyypille, joka sopisi loistavasti lähettilääksi!

Käytän sosiaalisen median kanavia.

Teen omaa sosiaalisen median materiaalia näiltä alueilta.

Vapaamuotoinen hakemus. Muista kertoa harrastuksistasi, kiinnostuksen kohteista, ja mahdollisista ideoista mitä sinulla olisi tulevalle lähettiläskaudelle. Lisää linkkejä jo olemassa oleviin somekanaviisi!

Kysymyksissä ota yhteyttä saana.peurasaari@aanekoski.fi tai sinijapete@gmail.com

Lähettämällä tiedot hyväksyt tietosuojakäytäntömme.