Lähellä on hyvää - kampanja

image description
Ilmoita yrityksesi mukaan Äänekosken kaupungin, Äänekosken seurakunnan ja Äänekosken yrittäjien yhteiseen joulukampanjaan - Lähellä on hyvää

Ilmoita yrityksesi mukaan Äänekosken kaupungin, Äänekosken seurakunnan ja Äänekosken yrittäjien yhteiseen kampanjaan - Lähellä on hyvää. Kampanja alkaa joulukadun avajaisista 20.11.2020.

Jokainen Äänekoskella toimiva yritys voi ilmoittautua mukaan kampanjaan, jossa kannustetaan hankkimaan lahjakortteja paikallisilta yrityksiltä ja antamaan lahjaksi palveluita. Kampanjan tarkoitus on tehdä tutummaksi paikallisia yrityksiä ja palveluita ja tuotteita. Kampanjan ajatuksena on myös auttaa niitä, joilla ei ole varaa kuin välttämättömään, eikä aina siihenkään. Samalla tuodaan esille myös uusia lahjaideoita, joilla voi ilahduttaa läheistä tai ketä tahansa avun tarpeessa olevaa. Läheisten lisäksi lahjakortteja voi hankkia suoraan hyväntekeväisyyteen, jotka kaupungin sosiaalitoimi sekä seurakunnan diakoniatyöntekijät toimittavat eteenpäin Äänekoskella.

Yritys voi liittyä kampanjaan mukaan koko kampanja-ajan. Lahjakortit voivat olla voimassa pidempäänkin ja yritys voi itse määrittää niiden voimassaoloajan.

Ohje mukaan lähtevälle yrittäjälle:

 • Rekisteröi yrityksesi mukaan kampanjaan alla olevalla lomakkeella.
  • Saat vahvistussähköpostissa ladattavan logon käyttöösi.
  • Kerro yrityksesi asiakkaille kampanjassa mukanaolosta laittamalla Lähellä on hyvää -logo yrityksen näyteikkunaan tai ulko-oveen ja myyntitiskille. Lähellä on hyvää -logo, on suositeltavaa laittaa näkyviin myös yrityksen nettisivuille ja käytössä oleviin some-kanaviin.
  • Kerro asiakkaille yrityksesi lahjakorttituotteista myös liikkeessäsi ja yrityksen sosiaalisen median (esim. Facebook, Instagram) tileillä kampanja-aikana.
  • Myy lahjakortteja kampanja-ajan asiakkaille. Lahjakortti ostetaan liikkeestäsi normaalisti. Jos yritys haluaa, lahjakortteja voi myydä myös sähköisesti.   
  • Hyväntekeväisyyteen lahjoitettavaksi ostetut lahjakortit jokainen ostaja toimittaa itse lahjoituksen keräyspisteisiin, jotka on merkitty Lähellä on hyvää logolla.

Postilaatikoiden osoitteet: 

  Äänekosken kaupungintalo, Hallintokatu 4, 44100, Elinvoimayksikön postilaatikko ulko-ovessa
  Äänekosken kirkko, Vellamonkatu 1a, 44120
  Suolahden srk-talo Pajakatu 9, 44200
  Konginkaan srk-koti, Kirkkotie 3, 44400
  Sumiainen srk-koti, Kuoppatie 2, 44280
  Koskikeskuksen aula, Kauppakatu 11, 44100 

   Lahjakorttituotteet ja kampanjassa mukana olevat yritykset kootaan ilmoitetuista tuotteista nettisivullesekä Äänekoski -applikaatioon Asiointi-osuuteen, josta niitä markkinoidaan yhteistyötahojen toimesta kuluttajille.

   Lahjakortti-ideoita:

   elokuvalippu, konserttilippu, parturi tai kampaaja, jalkahoito, hieroja, kukkatervehdys, lämmin ruoka-annos, leivonnaispaketti, käsityötarvikkeet, talousneuvonta-aika, lakineuvonta-aika, kipputorikortti, kahvilakortti, pizzakortti, hampurilaiskortti, ikkunanpesu, kotisiivous, keilauskortti, nuohous, polttopuita

   "ajatuksena, pienikin on hyvää"

   Tervetuloa mukaan Lähellä on hyvää -kampanjaan!

   Lisätietoja kampanjasta:
   Äänekosken yrittäjät: Jussi Kangas: jussi.kangas@sahkotyokangas.fi 040 7500 646
   Äänekosken kaupunki: Markku Rautiainen markku.rautiainen@aanekoski.fi 044 7114 626
   Äänekosken seurakunta: Jaana Muurikainen jaana.muurikainen@evl.fi 0504006745
   Äänekosken sosiaalitoimi: Raija Kojo raija.kojo@aanekoski.fi