Lanileiri Spotissa 14.-16.6.

Lanileirillä on luvassa tietysti pelaamista, mutta myös reilusti muuta. Lanien ja leirin yhdistelmässä päästään pelaamaan hyvällä porukalla ja samalla toteuttamaan perinteisempiä leiriaktiviteetteja. Ohjelmassa mm. VR-lasit, laniolympialaiset sekä yhteisiä aktiviteetteja esim. ruuanlaiton merkeissä. Game on! 

Lanileiri on tarkoitettu 6.- 9.-luokan päättäville nuorille. Ilmoittautuminen päättyy 16.5. tai leirin ollessa täysi. Ilmoittautumisen tekee nuoren huoltaja.

Leiri alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy keskiviikkona klo 18. Leiri järjestetään Nuorisokeskus Spotissa (Kotakennääntie 21, 44100 Äänekoski). Pelaamista varten osallistujat tuovat kotoaan tarvitsemansa laitteet (tietokone tai konsoli, näytöt ym.). Laitteita ei ole vakuutettu kaupungin puolesta. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi leirikirje ennen leiriä.

Leirin hinta on 60 euroa, joka laskutetaan erikseen osallistujilta. Leirimaksu sisältää ohjelman, lattiamajoituksen, ruuat ja vakuutuksen (ei kata omia pelilaitteita). Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 16.5. asti.

Leirin järjestää Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja leiristä:
nuorisotyöntekijä Elina Huuskola 0400 115 175, elina.huuskola@aanekoski.fi
nuorisotyöntekijä Petri Varis 040 767 3172, petri.varis@aanekoski.fi

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu