Live like a local -elämysten tuotteistuswebinaari ilmoittautuminen

Live like a local -elämysten tuotteistuswebinaari 5.5.2020. Webinaari on avoin kaikille Visit Jyväskylän sopimuskuntien alueella toimiville matkailutoimijolle.

Tervetuloa Visit Jyväskylän/Jyväskylän kaupungin ja Äänekosken kaupungin yhdessä järjestämään kaikille avoimeen matkailun paikallisen elämäntavan tuotteistusta käsittelevään webinaariin. Webinaarin aikana käymme läpi ns. live like a local -elämysten tuotteistamista myytäviksi matkailupalveluiksi.

Webinaarin pitää Visit Jyväskylän matkailukoordinaattori Johanna Maasola.

Tilaisuudessa tutustutaan Doerz alustaan, joka toimii paikallisten elämysten myyntikanavana. Koulutuksessa paneudumme Doerzin käyttämiseen sekä hyvän tuotteen ominaisuuksiin.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista varata henkilökohtaisia etäsparrausaikoja omien tuotteiden kehittämiseen Visit Äänekosken ja Äänekosken kaupungin yritysneuvojien kanssa. Matkailuyrittäjillä on lisäksi mahdollisuus sopia yrityskohtaista etätapaamista Visit Jyväskylän matkailukoordinaattorin kanssa.

Koulutukseen osallistuminen vaatii avoimen ja rohkean mielen.  Pääasia on kuitenkin, että mietit jo alkuun mahdollisia tuotteitasi, joita voisit tarjota alueella matkaileville niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin asiakasryhmille.

Lähettämällä tiedot hyväksyt tietosuojakäytäntömme.