Osallistu #hiddenaanekoski -jahtiin yrityksenä

image description

Tänäkin kesänä haluamme ilahduttaa kaupunkilaisia ja samalla auttaa yrityksenne näkyvyyden kasvattamisessa. #hiddenaanekoski -jahti järjestetään kolmatta kertaa Ääneseudun alueella. Jahdin vetäjänä toimii Visit Äänekoski ja #hiddenaanekoski lähettiläät. 

Etsimme jälleen mukaan yritys -ja yhdistyskumppaneita, jotka haluavat olla mukana hyvän mielen jahtauksessa. Mukaan lähtevä yritys saa jahdista paljon jaettavaa materiaalia omille somekanavilleen, sekä logonsa ja jahdattavan tuotteensa/palvelunsa esittelyt Visit Äänekosken kanavissa.

Ilmoittaudu siis mukaan! Palkinnon ei tarvitse olla kallis - kyse on hyvän mielen tempauksesta. Ilmoita meille palkintosi, somekanavasi sekä toivomasi hästägit niin hoidamme loput! Toimita meille myös logosi.

Jahti lyhyesti: Palkinnot ja mukana olevat yritykset julkaistaan Visit Äänekosken somekanavissa (sekä omissa kanavissanne, omat palkintonne) viimeistään 13.7., jolloin myös jahti alkaa virallisesti. Jokainen lähettiläs jakaa kolme vihjettä palkinnosta 13.7.-19.7. aikana omissa sosiaalisen median kanavissaan (hän myös merkitsee yrityksenne julkaisuun ja näin te voitte jakaa julkaisun myös eteenpäin). Ensimmäinen palkinnon löytäjä saa palkinnon itselleen ja lunastaa tämän teidän liikkeestänne puista Visit Äänekoski amulettia vastaan, johon on merkitty yrityksenne.

Ilmoittaudu mukaan alta: