YleXPop-tapahtumaan ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan nuorisopalveluiden järjestämälle reissulle YleXPop-tapahtumaan Jyväskylään lauantaina 4.6.2022!

YleXPop on radiokanava YleX:n järjestämä vuosittainen musiikkitapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Jyväskylässä. Tapahtumassa esiintyy Blind Channel, Vesala, Viivi, Sexmane, Pihlaja, Kube ja Keys. Lisätietoja tapahtumasta www.ylex.fi tai https://facebook.com/events/676172936953328/ 

YleXPop on pääsymaksuton, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma. Nuorisopalveluiden reissulle voivat osallistua kaikki 12-17-vuotiaat nuoret. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan huoltajan kanssa (ilmoita myös huoltaja erikseen). Nuorisotyöntekijät ovat mukana tapahtumassa. Paikkoja reissulla on rajattu määrä.  

Järjestämme tapahtumaan bussikuljetuksen, joka maksaa 5 euroa/lähtijä. Bussikuljetus lähtee klo 15.00 Suolahden matkahuollolta ja klo 15.15 Äänekosken matkahuollolta. Tapahtuma Jyväskylässä alkaa klo 16. Paluumatkalle lähdetään Jyväskylästä viimeisen artistin esiintymisen jälkeen (paluu Äänekoskelle n. klo 00 ja Suolahteen n. klo 00:15). 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova 20.5. jälkeen. Ilmoittautumisen tekee huoltaja. Ilmoittautunut osallistuja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun, noudattamaan reissussa työntekijöiden antamia ohjeita ja päihteettömyyteen reissun aikana. 

Lisätietoja: nuorisotyöntekijä Elina Huuskola, 0400 115 175, elina.huuskola@aanekoski.fi tai muut nuorisotyöntekijät nuorisotiloilla.

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu