Suopunki

Suopunki on erityisesti sosiaali- ja terveysalan yhdistyksille ja muille toimijoille tarkoitettu kerho- ja toimintatila Suolahden keskustassa. Suopungissa voi järjestää kokouksia ja pienimuotoisia järjestöjen juhlatilaisuuksia. Istumapaikkoja on noin 50, jolle määrälle on myös kahviastiasto. Tilaa ei vuokrata perhejuhlakäyttöön. 

Riihijärvenkatu 2 A, 44200 Suolahti

Paikallisille järjestöille tilan käyttö on maksutonta, poikkeuksena pääsymaksulliset tilaisuudet, joista peritään vapaa-aikalautakunnan päättämät käyttömaksut 20 €/2h + alv 24 %.

Yksityisiltä, yrityksiltä ja ulkopuolisilta järjestöilta peritään käyttömaksua maksuttomista ja maksullisista tilaisuuksista 20 €/2h + alv 24 %.

Kaupungilla on käynnissä käyttömaksujen kehittämiseen liittyvä uudistustyö. Mikäli tilojen käyttömaksuihin tulee päätöksenteon kautta muutoksia myönnettyjen käyttövuorojen voimassaoloaikana, noudatetaan uusia käyttömaksuja niiden tultua voimaan.

Lataa kaupungin tilojen 1.8.2019 voimaan tulevat käyttömaksut tästä.

Käyttäjät huolehtivat tilan siivouksesta aina käyttövuorojensa jälkeen.

Suopungin vakiokäyttövuorot myönnetään vuodeksi eteenpäin keväisin tapahtuvan haun jälkeen. Käyttövuorot ajalle 1.8.2019-31.7.2020 olivat haettavana 3.5.2019 mennessä.

Suopungin vakiokäyttövuorot 2019-2020

Pysyvien vuorojen jälkeen myönnetään tilapäisvarauksia varausjärjestyksessä.

Tiedustelut ja tilavaraukset:
Kulttuuritoimi, Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski
020 632 3256 tai kulttuuri[at]aanekoski.fi

Hakemukset osoitetaan Äänekosken kulttuuritoimelle, Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski tai sähköposti: kulttuuri[at]aanekoski.fi

Suopungin käyttöön etusijalla ovat sosiaali- ja terveystoimen yhdistykset. Vuorot haetaan tarkoitusta varten laaditulla lomakkeella

Suopungin hakulomake

(täytä ja tulosta PDF)

Huom. hakemuslomaketta ei voi lähettää suoraan sähköpostina, ainoastaan allekirjoitettuna skannattuna liitetiedostona tai postitse kulttuuritoimeen.