Varhaiskasvatus ja esiopetus

Äänekoskella kunnallista varhaiskasvatusta järjestetään päiväkodeissa, ohjatussa perhepäivähoidossa sekä kerhomuotoisesti leikkitoiminnan piirissä.

Äänekosken perhekeskus

Perhekeskus kokoaa yhteen monet lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Eri toimijat tekevät tiivistä yhteistyötä, jotta perheet saavat juuri sellaista palvelua kuin he kulloinkin tarvitsevat.

Avoin varhaiskasvatus

Avoimen päiväkodin toiminta  perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa vanhemmat huolehtivat lapsistaan. Ohjelmaan kuuluu mm. vapaata yhdessäoloa, leikkiä, arjen kokemusten vaihtamista.

Lastenneuvolan sähköinen ajanvaraus

Lastenneuvolaan saat varattua ajan myös sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta.

Pyydä apua lapsiperheen arkeen

Tarvitsetko apua tai tukealapsiperheesi arkeen? Haluaisitko jutella jonkun kanssa tai kysyä neuvojavanhemmuuteen, perhe-elämään tai lapsiisi liittyen?

Voit pyytää tällä lomakkeellahenkilökohtaista yhteydenottoa Äänekosken kaupungin perhepalveluiden ammattilaiselta.Olemme sinuun yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Ethän kirjoita lomakkeellehenkilötunnusta tai muita salassa pidettäviä tietoja. Jätä yhteystietosiyhteydenottoa varten.

Huomiothan, että tämä lomake eiole tarkoitettu akuuttien tai hätätilanteiden hoitoon ja että salassapidettäviin asioihin emme voi vastata sähköpostitse.

Akuuteissa hätä- taikriisitilanteissa ota suoraan yhteys 112.

Lomakkeella jättämiäsi tietoja käsittelevät Äänekosken kaupunginperhepalvelujen ammattilaiset. Tallentamasi tiedot poistetaan lomakkeelta, kunammattilainen on ottanut sinuun yhteyttä.

Ajankohtaista  /  Lapsiperheet