Pyydä apua lapsiperheen arkeen

Tarvitsetko apua tai tukea lapsiperheesi arkeen? Haluaisitko jutella jonkun kanssa tai kysyä neuvoja vanhemmuuteen, perhe-elämään tai lapsiisi liittyen?

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa Äänekosken kaupungin perhepalveluiden ammattilaiselta. Olemme sinuun yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa.

Ethän kirjoita lomakkeelle henkilötunnusta tai muita salassa pidettäviä tietoja. Jätä yhteystietosi yhteydenottoa varten.

Huomiothan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuuttien tai hätätilanteiden hoitoon ja että salassa pidettäviin asioihin emme voi vastata sähköpostitse.

Akuuteissa hätä- tai kriisitilanteissa ota suoraan yhteys 112.

Lomakkeella jättämiäsi tietoja käsittelevät Äänekosken kaupungin perhepalvelujen ammattilaiset. Tallentamasi tiedot poistetaan lomakkeelta, kun ammattilainen on ottanut sinuun yhteyttä.

Ajankohtaista  /  Nuoret

Äänekosken Huiman WU19 SM-karsinnat 2. kierros, E-lohko

Tapahtuma
Tapahtuma

La 25.9.2021 - Su 26.9.2021
10.00 - 18.00

SM- karsinnoissa on mahdollisuus nähdä katsaus huipputason junioripeleistä. SM-karsinnat ovat katsojalle hyvä keino tietysti kannustaa Huiman tyttöjä mutta myös nauttia laadukkaasta juniorikoripallosta ja nähdä missä muiden alueiden juniorit tasollisesti menevät. Viikonlopun joukkueista kaksi tulee pelaamaan tulevalla kaudella SM-sarjaa ja kaksi vastaavasti pelaavat valtakunnallista 1. divisioonaa. Tule ja kannusta Huiman tytöt SM-sarjaan kaudelle 2021-2022. Kahvio. Lue lisää ›