Lasten Kulttuuripäivät - Tarinataikurit: Soiva seikkailu

Milloin

Su 11.6.2023
Klo 14.00

Missä

Kulttuurikeskus Painotalo
Kalevankatu 2
44100 Äänekoski

Mitä

Musiikki, teatteri

Kenelle

Lapsiperheet

Järjestäjä

Äänekosken kulttuuritoimi
040 194 7982
Sähköposti: kulttuuri@aanekoski.fi

Tapahtuman lisätiedot

Lataa PDF

Maltti ja Valtti -duosta tuttu Jussi Ollila ja Petri Tiainen luovat improvisaation ja musiikin avulla näyttämölle seikkailun, jossa yleisökin pääsee laulamaan mukana syntyvissä lauluissa sekä auttamaan tarinan keksimisessä.

"Jokainen yleisö on erilainen, jokainen esitys on erilainen!"

Jussi Ollila on näyttelijä, muusikko ja musiikintekijä. Hän on työskennellyt mm. lasten- ja nuortenteatteri Ahaassa sekä free lancerina monipuolisesti erilaisissa projekteissa ja tuotannoissa. Jussi näyttelee Valttia teeveen lastenohjelmista tutussa Maltti ja Valtti -duossa. Jussi on aktiivinen musiikintekijä, päänstrumenttinaan kitara. Hän on säveltänyt Maltin ja Valtin kappaleita, teatterimusiikkia ja soittanut mm. kulttiyhtye Keinuvassa Lahnassa. Tällä hetkellä Jussi tekee levyä TomuTomu yhtyeensä kanssa. Näyttelijänä Jussi on erityisen kokenut improvisaation ja lastenteatterin saralla - hänellä on molemmista parinkymmenen vuoden ammatillinen kokemus.

Petri Tiainen on muusikko, säveltäjä ja musiikkipedagogi, joka on työskennellyt monipuolisesti musiikin eri osa-alueilla ja ympäri Suomen mm. teatterimuusikkona ja -kapellimestarina, rock-yhtye YUP:n kosketinsoittajana, kirkkomuusikkona ja musiikkipedagogina. Tiaisen instrumenttivalikoimaan kuuluvat pianon, urkujen ja muiden kosketinsoittimien lisäksi mm. bändisoittimet. Erityisesti teatteri on Petrille läheinen taidemuoto, ja hän on harjoittanut, säveltänyt ja sovittanut musiikkia hyvin eri tyyppisiin musiikkiteatteriteoksiin, ylittäen välillä perinteisen teatterin genrerajat mm. tanssiteatterin ja uuden sirkuksen puolelle.

Esityksen kesto on noin 45 minuuttia.

Liput 8 €, ennakkoon tiketti.fi
https://www.tiketti.fi/tarinataikurit-soiva-seikkailu-painotalo-aanekoski-lippuja/90267

Lue lisää tapahtumasta PDF-muodossa