Osmo Ikonen feat. Aili Ikonen

Milloin

To 5.10.2023
Klo 19

Missä

Suolahtisali
Sirkanpolku 3
44200 Suolahti

Mitä

Musiikki

Kenelle

Matkailijat, kuntalaiset

Järjestäjä

Äänekosken kaupunki / Kulttuuritoimi
0401947982
Lisätietoja järjestäjän verkkosivuilta
Sähköposti: kulttuuri@aanekoski.fi

Osmo Ikosen odotettu ja toivottu Osmo Ikonen feat. -kiertue saapuu Suolahtisaliin 5.10. klo 19! Konserttiin Osmo Ikonen kutsuu vieraakseen jazz-laulajan ja siskonsa Aili Ikosen.

Useista eri yhtyeyksistä tutut musiikkialan moniottelijat lyövät kättä päälle ja esittävät yhdessä tyylikkään kokonaisuuden omiaan, sekä lainattuja lauluja sekä kotimaasta että maailmalta. Tätä musiikillista tyylikyyttä ja sisarusten karismaa on nähtävissä harvoin, joten tämä kannattaa tulla kuulemaan ja kokemaan itse paikan päälle!

Osmo Ikonen on laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana, sekä mm. SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Aili Ikonen on monipuolinen laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan herkkänä ja taiturimaisena tulkitsijana. Ikonen esiintyy laaja-alaisesti aikamme huippuartistien kanssa. Häntä on kuultu niin Radion Sinfoniaorkesterin, UMO Helsinki Jazz Orchestran, Sinfonia Lahden, Norrbotten Big Bandin, Tampere Filharmonian, Linnan juhlienkin solistina ja lauluyhtye Rajattoman riveissä.

Konsertin kesto n. 2 h (sisältää väliajan)

Liput ennakkoon alk. 32 € tiketti.fi
https://www.tiketti.fi/osmo-ikonen-feat-aili-ikonen-suolahtisali-aanekoski-lippuja/91886
ja tuntia ennen ovelta 35 €, mikäli jäljellä

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.