Irina

Milloin

To 14.12.2023
Klo 19

Missä

Painotalo, Iso sali
Kalevankatu 2
44100 Äänekoski

Mitä

Musiikki

Kenelle

Matkailijat, kuntalaiset

Järjestäjä

Äänekosken kaupunki / Kulttuuritoimi
0401947982
Lisätietoja järjestäjän verkkosivuilta
Sähköposti: kulttuuri@aanekoski.fi

Irina esiintyy Äänekoskella Painotalon isossa salissa to 14.12. Ikärajaton keikka alkaa klo 19.

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan.

Energistä keikoistaan tunnettu Irina nauttii esiintymisistä ja suosittuna live-esiintyjänä hän on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 saavutti yhden merkkipaalun, johon harva artisti yltää, Irinalla tuli huimat 1000 keikkaa täyteen.

Irina julkaisi helmikuussa 2021 kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levyn nimikkobiisistä muodostui Irinan uran isoin hitti. Kappale viihtyi 115 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla, ollen 9 viikkoa näitä listaykkösenä.
Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä streamausten yhteislistalla kolmannella sijalla.

Syksyn ajan Irina on ollut studiossa valmistelemassa uutta albumia. Tulevalta levyltä saatiin marraskuussa ensimmäinen näyte Rikoskumppani-single muodossa. Kappale kuullaan myös tammikuussa ensi-iltansa saavassa Pamela Tolan uudessa elokuvassa Järjettömän paska idea.

Ylellä on tänä syksynä jatkunut myös supersuosittu Elämäni biisi -sarja, jossa Irina on vakiovieraana.

Kesto: 60 min.

Liput ennakkoon alk. 27 € tiketti.fi
https://www.tiketti.fi/irina-painotalo-aanekoski-lippuja/91892
ja tuntia ennen ovelta 30 €, mikäli jäljellä

Konsertti on maksuton kaikille Äänekosken 9-luokkalaisille K9-kortilla, mutta tähän konserttiin paikkoja on rajoitetusti. Ysiläisten paikat tulee varata etukäteen sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@aanekoski.fi

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.