Madness of Love

Milloin

Su 24.9.2023
15-16

Missä

La Kala -ooppera
Sumiaisraitti 10
44280 Sumiainen

Mitä

Musiikki

Järjestäjä

La Kala -ooppera
0504918211
Sähköposti: hirvanen@yahoo.it

Madness of Love -konsertissa La Kalassa (Sumiaisraitti 10) sunnuntaina 24. syyskuuta esiintyvät ukrainalainen kontratenori Stanislav Kriuchkov ja kitaristi Olli Hirvanen. Konsertissa kuullaan lauluja mm. John Dowlandilta, Manuel de Fallan tunnetuimpiin teoksiin lukeutuva Siete canciones populares españolas sekä italialaisia renessanssiajan lauluja.

Madness of Love -konsertissa La Kalassa sunnuntaina 24. syyskuuta klo 15 esiintyvät ukrainalainen kontratenori Stanislav Kriuchkov ja kitaristi Olli Hirvanen. Konsertissa kuullaan lauluja mm. John Dowlandilta, Manuel de Fallan tunnetuimpiin teoksiin lukeutuva Siete canciones populares españolas sekä italialaisia renessanssiajan lauluja.

Liput 15/10 euroa tuntia ennen ovelta, ennakkovaraukset numerosta 040 685 6477.

Stanislav Kriuchkov on ukrainalainen ammattilaulaja, kontratenori ja laulunopettaja. Hän on esittänyt paljon vanhan musiikin teoksia (Buxtehude, Vivaldi, Händel), ranskalaisten säveltäjien lauluja (Hahn, Fauré) sekä modernia musiikkia (Schnittke, Glas). Kansainvälisiin esiintymisiin kuuluu kiertueita Saksassa ja Espanjassa. Hän on toiminut solistina Don Kosaken -kuorossa vuosina 2016–2022 ja Kharkivin valtiollisen orkesterin vierailevana solistina vuosina 2010–2016.

Olli Hirvanen on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta ja musiikkipedagogiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta.
Hirvanen on konsertoinut Suomessa ja ulkomailla, ja hänet on palkittu kansainvälisissä kitarakilpailuissa, esimerkiksi Fernando Sor- kilpailussa Roomassa.
Viime vuosina Hirvanen on ollut mukana projekteissa, joissa ovat korostuneet taiteidenvälinen yhteistyö ja vuorovaikutus. Vuonna 2017 ensi-iltansa saaneessa ääni- ja liiketeoksessa Tähtiä turkin hihasta Hirvanen laajensi ilmaisuaan muusikon roolista myös tanssin puolelle. Vuosina 2018–2021 Hirvanen tuotti The Hot Box -taidetilaa yhdessä Elina Wuethrichin kanssa.