Harrastus-apuraha 

Harrastusapuraha äänekoskelaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi

Harrastus-apurahan myöntäminen äänekoskelaisille perheille on mahdollistunut mm. Keski-Suomen Media Oy, Lakiasiat Sari Parkkonen Oy, Kamarikuoro Sonoren ja uusimpana Lions Club Äänekoski & Kotakennäs lahjoituksien turvin.

Harrastus- apuraha on tarkoitettu ensisijaisesti perheille, joissa lasten harrastustoimintaan osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi hankalaa. Apurahaa voi hakea lapsille ja nuorille minkä tahansa organisaation järjestämään harrastustoimintaan. Apurahan myöntäminen on harkinnanvaraista, ja sen myöntämiseen voivat vaikuttaa perheen mahdollisuudet saada taloudellista tukea muualta esimerkiksi sosiaalipalveluista. Perhe voi saada apurahan valitsemaansa lapsen tai nuoren jäsenyyteen/seuran vuosimaksuun, tai esim. soitin- ja välinevuokriin. Perheelle myönnettävä apurahan suuruus on yksilökohtainen ja tarveharkintainen. Perhe voi hakea apurahaa yhdelle tai useammalle lapselle.

Harrastus-apuraha jaetaan monitoimijaisen tiimin ohjauksen ja arvion kautta. Apurahahakemukset osoitetaan perhekeskuksen varhaisen tuen ohjaajalle.

Harrastus-apurahaa voivat hakea:

  • lapsen tai nuoren huoltaja
  • lapsen tai nuoren työntekijä (esim. opettaja, nuorisotyöntekijä, perhetyöntekijä) yhdessä perheen kanssa.

Lisätiedot ja tiedustelut:

Perhekeskuksen ohjaaja
040 842 2191
kerkka@aanekoski.fi

Lue lisää harrastus-apurahasta

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu

Lapsiperheet