Monipuolinen Äänekoski

Äänekoskella on monipuoliset liikuntatilat ja edulliset harrastusmahdollisuudet. Meiltä löytyy mm. uusi ylipainehalli, Suomen energiatehokkain jäähalli, vastavalmistunut skeittihalli ja Pump Track -rata, laskettelukeskus Äänemäki, monitoimiareena Pankkari, Liikuntatalo, kaksi uimahallia, useita maksuttomia frisbeegolfratoja, joista yksi on talvirata, sekä upeat luontopolut ja lukuisat uimarannat.

Äänekoski on kulttuurikaupunki ja jokaiselle on jotakin! Äänekoskella on vireä tapahtumatarjonta kaikenikäisille. Vapaa-aikaa voi viettää niin elokuvateatterissa kuin kulttuurihistoriallisissa puitteissa ympäri kaupunkia – myös Akseli Gallen-Kallelan jalanjäljissä. Uudistetussa Kulttuurikeskus Painotalossa on upeat tilat niin tanssiharrastajille, teatterille kuin konserteille. Äänekosken taidemuseo on auki ympäri vuoden vaihtuvin näyttelyin ja uutta kaupunginmuseota remontoidaan parhaillaan. Äänekoskella on neljä vireää kirjastoa. 

Kattavat lapsiperheiden palvelut, kuten toimiva päiväkoti- ja kouluverkosto tarjoavat mahdollisuuden hyvään elämään. Äänekoskella satsataan laadukkaaseen ja hyvään varhaiskasvatukseen ja meillä on uudet päiväkodit ja Koivistoon valmistuu uusi hirsinen päiväkoti vuonna 2024.Äänekoskella on upeat ja modernit koulut ja esim. Koulunmäen uutta koulua rakennetaan parhaillaan. Meillä on laadukasta ja huipputasoista opetusta esiopetuksesta lukioon ja ammattikouluun.

Äänekosken Youtube