Lasketteluretki Himokselle

Äänekosken nuorisopalvelut järjestävät talvilomaviikon maanantaina 27.2.2023 retken Himoksen laskettelurinteille (https://himos.fi/laskettelu/rinneinfo/ ).

Lähtö Himokselle tapahtuu klo 9.00 Äänekosken matkahuollolta ja Äänekoskella olemme takaisin noin klo 18. Mikäli Suolahdesta on lähtijöitä, bussi kiertää Suolahden kautta mennessä ja tullessa. Lähtö- ja paluupaikat kysytään ilmoittautumisessa. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Lasketteluaika Himoksella on klo 11-16.

Ryhmähintainen päiväkortti maksaa sinulle 41€. Mikäli olet 7-11- vuotias, lipun hinta on 25€. Jos tarvitset itsellesi vuokravälineet laskemista varten, ne varataan ennakkoon. Ilmoittautumislomakkeella kysytään päiväkorttiin ja vuokraamiseen liittyvät asiat tarkemmin. Välinevuokran ryhmähinta on 36€/setti. 7-11- vuotiaalta hinta on 24€. Lisäksi kypärä on sinulle pakollinen, kypärävuokra on 5€. Ryhmähintaiset päiväkortit/välineet laskutetaan ennakkoon.

Kaupunki tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen Himokselle ja takaisin.

Maksajan tiedot täytetään ilmoittautumislomakkeeseen ja laskut toimitetaan ilmoittautumisessa ilmoitettuun osoitteeseen. Laskutusta varten tarvitsemme myös maksajan henkilötunnuksen. Ilmoittautumisen voi perua maksutta 19.2. mennessä. Tämän jälkeen osallistumisen voi peruuttaa maksutta vain sairastapauksessa (lääkärintodistus). Muissa tapauksissa ilmoittautuminen on sitova ja lasku toimitetaan ilmoittautuneille.  

Reissu on tarkoitettu äänekoskelaisille nuorille. Nuorimmat itsenäisesti mukaan pääsevät ovat 6.-luokkalaiset. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua retkelle täysi-ikäisen kanssa (huom! täysi-ikäiset lähtijät täyttävät myös oman ilmoittautumislomakkeen). Retkelle lähtee neljä nuorisotyöntekijää, joista saa lasketteluseuraa tarpeen vaatiessa.  

Paikat retkelle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja on 46. Retkeä ei järjestetä, jos osallistujia on alle 20. Ilmoittautuminen sulkeutuu 19.2., jollei kaikki paikat ole jo täynnä ennen sitä. Kaikkiin ilmoittautuneisiin (alaikäisillä huoltajiin) ollaan yhteydessä tarkemmista aikatauluista ym. sähköpostitse ennen reissua. 

Lisätietoja reissusta: Tuukka Vuorinen 050 599 7961 tuukka.vuorinen@aanekoski.fi tai muilta nuorisotyöntekijöiltä ja yhteisöohjaajilta  

Järjestäjänä Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut  

Lomakkeen täyttäminen vaatii kirjautumisen. Voit kirjautua pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kirjaudu