Kerros- ja rivitalotontit

Kiramonkujan kerrostalotontti

Pukkimäen kaupunginosassa osoitteessa Kiramonkuja 4 on myytävänä kerrostalotontti. Asemakaavassa tontti on osoitettu merkinnällä AKR eli asuinkerros- ja rivitalojen korttelialue jonka rakennusoikeus on 1600 k-m2. Lisäksi autojen säilytyspaikkoja varten on rakennusoikeutta 240 k-m2. Kerroslukuvaatimus tontin luovutusehdoissa on II. Tontin hinta on 147 200 € ja elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra 7360 €.

Esite
Asemakaava
Tonttikartta
Kantakartta
Ilmakuva

Koulunmäenkadun ja Louhenkujan rivitalotontit

Tarjolla rivitalotontteja ainutkertaiselta paikalta Äänekoskelta. Uusi rivitalokortteli sijoittuu keskustan palveluiden läheisyyteen täydentämään Koulunmäen omakotialuetta. Tule mukaan vaikuttamaan ja rakentamaan uutta Äänekoskea!
Tontin hinta ja pinta-ala löytyy oheisesta esitteestä. Tontin vuosivuokra on 5 % myyntihinnasta.

Tonttiesite
Asemakaava
Tonttihakemus

Kelhostenkujan rivitalotontti

Karhunlähteellä on Kelhostenkujan varressa myytävänä rivitalotontti. Esitteen mukaisella rajauksella tontin pinta-ala on noin 3385 m2:ä, hinta 40 620 € ja vuosivuokra 2031 €.

Tonttiesite
Tonttihakemus

Likolahdenkadun rivi- ja omakotitalo tai yleistenrakennusten tontteja

Römmi-Likolahden kaupunginosassa Likolahdenkadulla on myytävänä asuinpientalojen ja yleisten rakennusten korttelialue. Alue voidaan jakaa 1- 4 tontiksi tarpeiden mukaan. Koko alueen pinta-ala on 5251 m2:ä, rakennusoikeus 1575 k-m2:ä. Hinta 47 250 € ja vuosivuokra 2362,50 €.

Tonttiesite
Asemakaava
Tonttihakemus

Riitantien rivitalotontti

Ääneniemen kaupunginosassa Riitantiellä on myytävänä rivitalotontti. Tontin hinta on 13 550 € ja vuosivuokra 677,50 €.

Tonttiesite
Tonttihakemus

Vaasantien rivitalotontti

Kierälahden kaupunginosassa Vaasantien varressa on myytävänä rivitalotontti upealla järvinäköalalla. Tontti sijaitsee Kuhnamo -järven läheisyydessä. Tontin hinta on 18 100 € ja vuosivuokra 905 €.

Tonttiesite
Tonttihakemus

Jousimiehenkadun kerrostalotontti

Pukkimäen kaupunginosassa Jousimiehenkadulla on myytävänä kerrostalotontti. Asemakaavassa tontti on osoitettu merkinnällä AL eli asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue jonka rakennusoikeus on  1300 k-m2. Lisäksi tontille saa rakentaa 90 k-m2:n talousrakennuksen. Kerrosluku on 4. Tontin hinta on 111 200 € ja  vuosivuokra 5560 €. Tontilla sijaitsevat purkukuntoiset rakennukset kuuluvat kauppaan.

Tonttiesite
Asemakaava
Tonttihakemus