Julkisten hankintojen kilpailutukset

Yritystietorekisteri julkisten hankintojen kilpailutuksiin

Mikäli Äänekosken kaupungin julkiset hankinnat kiinnostavat ja haluat olla mukana niitä koskevissa tarjouskilpailuissa, voit jättää yrityksesi tiedot julkisten hankintojen yritystietorekisteriin ja ilmoittaa toimialakategoriat, joista yrityksesi on kiinnostunut. 

Tietoja voidaan hyödyntää tarjouskilpailuista tiedottamiseen sekä tarjouskilpailua edeltävien markkinavuoropuheluiden järjestämisessä.

Äänekosken kaupungin hankinnat toteutetaan hankintoja ohjaavan lainsäädännön mukaisesti julkaisemalla kaikista kynnysarvot ylittävistä hankinnoista kaikille saatavilla oleva hankintailmoitus. Pienhankintojen osalta hankintailmoitus ja tarjouspyynnöt voidaan ilmoittaa vaihtoehtoisesti vain sähköpostitse toimitettavana osallistumiskutsuna. 

Tavara- ja palveluhankinnoissa pienhankinnan yläraja on 60 000€ ja rakennusurakoissa 150 000 €. Arvoltaan tätä suuremmat hankinnat ilmoitetaan HILMA-palvelussa. 

llmoittautumislomakkeella pakollisia tietoja ovat yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite. Mikäli ilmoittautumisen jättämisessä tapahtuu virhe, suosittelemme kokeilemaan toista verkkoselainta (esim. Google Chrome).

Mikäli yritystietorekisteriin ilmoittautunut yritys ei halua enää vastaanottaa julkisia hankintoja koskevia viestejä eikä tietojaan säilytettävän julkisten hankintojen yritystietorekisterissä, voi yritys ilmoittaa tästä sähköpostitse osoitteeseen hankinta@aanekoski.fi .

LISÄTIEtoja:

Hankinta-asiantuntija
Henriikka Mäkelä
040 480 1074
henriikka.makela@aanekoski.fi

Yrityksen tiedot

Yrityksen ja yhteyshenkilön tiedot 

Valitse toimialat, joiden hankinnoista haluat tietoa

Lähettämällä tiedot hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja suostut siihen, että tietosi talletetaan Äänekosken kaupungin hankintojen yritystietorekisteriin.

Hallinto ja talous