Ruokalistat

Mitä tänään oli koulussa ruokana? Päivän ruokalistat ovat nähtävillä tällä sivulla sekä kaikissa ruokasaleissa paikan päällä. Voit myös ladata puhelimeesi sovelluskaupasta Jamix Menu -sovellus, josta näet Äänekosken ruokapalveluiden päivän menun sekä ruokien ravintosisällöt.

Päiväkotien ja koulujen ruokalistoissa saattaa esiintyä muutoksia. Äänekosken ruokapalvelut seuraa tehostetusti hävikkiruoan määrää yksiköissään.

Äänekosken päiväkodit

Äänekosken koulut

Äänekosken lukio

Jamix-menu logo

Äänekosken kaupungin ruokapalveluilla on käytössä Sydänmerkki -ateriat.

Parempi valinta logo

Ruokalistoista voi tutustua ruokien tuoteselosteisiin, ravintoainesisältöihin ja GDA-arvoihin (laskennallisesta ruoka-annoksesta saatavien eri ravintoaineiden vertailuviitteellisiin saantisuosituksiin). Ruokalista avautuu aina kuluvan viikonpäivän kohdalta.

Listoja pääsee selaamaan 14 vrk eteen- ja taaksepäin yläreunassa keskellä olevilla nuoli-painikkeilla (eteenpäin >, taaksepäin<). Kaikki ruokalistat ovat luettavissa myös älypuhelimilla ja muilla mobiililaitteilla. Viikko- tai kuukausilistoja ei ole mahdollista tulostaa järjestelmästä.

Vuosikierrosta ja teemoista johtuvat muutokset ruokalistoille mahdollisia.

Erityisruokavaliolomake:

Äänekosken kaupungin erityisruokavaliolomake

Ruokapalveluiden palautekysely on avoinna:

Ruokapalveluiden asiakastyytyväisyyskyselyyn

Käy tutustumassa Oiva-raportteihin:

Oivahymy.fi

Lisätietoja:

Tuotannonohjaushenkilö
Eija Tornikoski
040 162 6708
eija.tornikoski@aanekoski.fi

Ruokapalveluesimies
Kirsi Lähteenmäki
0400 115 510
kirsi.lahteenmaki@aanekoski.fi

Muita ruokalistoja

Huom. Suolahden ja Äänekosken hoivan sekä Äänekosken terveyskeskuksen kahvio-ravintolan asiakkaat! Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Äänekosken sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen ruokalistat löytyvät osoitteesta: https://hyvaks.fi/asiakkaana/ruokalistat.

Poken Piilola ja Opinahjo -ruokalistat löydät täältä: https://poke.fi/opiskelijalle/ruokailu-ja-kahvilat/piilola-ja-opinahjo-aanekoski

Ruokapalvelut