Ruokalistat

Päivän ruokalistat ovat nähtävillä tällä sivulla sekä kaikissa ruokasaleissa paikan päällä. Päiväkotien ja koulujen ruokalistoissa saattaa esiintyä muutoksia. Äänekosken ruokapalvelut seuraa tehostetusti hävikkiruoan määrää yksiköissään.

Äänekosken päiväkodit

Äänekosken koulut

Äänekosken lukio

Jamix-menu logo

Äänekosken kaupungin ruokapalveluilla on käytössä Sydänmerkki -ateriat.

Parempi valinta logo

Ruokalistoista voi tutustua ruokien tuoteselosteisiin, ravintoainesisältöihin ja GDA-arvoihin (laskennallisesta ruoka-annoksesta saatavien eri ravintoaineiden vertailuviitteellisiin saantisuosituksiin). Ruokalista avautuu aina kuluvan viikonpäivän kohdalta.

Listoja pääsee selaamaan 14 vrk eteen- ja taaksepäin yläreunassa keskellä olevilla nuoli-painikkeilla (eteenpäin >, taaksepäin<). Kaikki ruokalistat ovat luettavissa myös älypuhelimilla ja muilla mobiililaitteilla. Viikko- tai kuukausilistoja ei ole mahdollista tulostaa järjestelmästä.

Vuosikierrosta ja teemoista johtuvat muutokset ruokalistoille mahdollisia.

Erikoisruokavaliokaavake:

Äänekosken kaupungin erikoisruokavaliokaavake 

Ruokapalveluiden palautekysely on avoinna:

Ruokapalveluiden asiakastyytyväisyyskyselyyn

Käy tutustumassa Oiva-raportteihin:

Oivahymy.fi

Lisätietoja:

Tuotannonohjaushenkilö
Eija Tornikoski
040 162 6708
eija.tornikoski@aanekoski.fi

Ruokapalveluesimies
Kirsi Lähteenmäki
0400 115 510
kirsi.lahteenmaki@aanekoski.fi

Muita ruokalistoja

Huom. Suolahden ja Äänekosken hoivan sekä Äänekosken terveyskeskuksen kahvio-ravintolan asiakkaat! Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Äänekosken sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen ruokalistat löytyvät osoitteesta: https://hyvaks.fi/asiakkaana/ruokalistat.

Poken Piilola ja Opinahjo -ruokalistat löydät täältä: https://poke.fi/opiskelijalle/ruokailu-ja-kahvilat/piilola-ja-opinahjo-aanekoski