Tennis

tenniskenttä
Äänekosken on kesäisin auki olevat tenniskentät Äänekosken liikuntapuistossa ja Suolahden Suojarinteellä. Talvella tennispelit siirtyvät sisätiloihin Äänekosken tennishallille. Hallilla on kentän lisäksi seuran pallotykki ja lyöntiseinä.

Liikuntapuiston hiekkatekonurmikenttä

Kenttä käytössä klo 8.00 – 22.00. Käyttövuorot ovat ilmaisia, poikkeuksena myönnetyt vakiovuorot. Käytä kentällä tasapohjaisia urheilujalkineita. Kentän arkipäivien varaukset tehdään liikuntapuiston hoitajilta. Viikonloppuisin varaukset Shell -Huoltamo Äänekoski Torikatu 9, avoinna la/su klo 9.00 – 21.00. 

Tenniskentän avain pitää olla mukanasisään ja ulos mennessä. Hukatusta/palauttamattomasta avaimesta peritään 50€. Noudata kentällä siisteyttä, vie roskat pois kentältä. Ilmoita heti kentän puutteista Äänekosken tennisseuralle 0440 547160, tai liikuntapuiston hoitajille.

Varaukset
Playtomic-nettisovelluksella. Lataa Playtomic-sovellus käyttöösi Play-kaupasta tai App Storesta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja tee varaus. Varauksen yhteydessä saat koodin, jolla kentän vieressä oleva avainboksi aukeaa.

Vakiovuorovaraukset:
Pekka Häyhä 044 054 7160
100€/2t koko kesä+ avainmaksu 25€

Osoite: Römminkatu 20, 44120 Äänekoski

Suojarinteen massatenniskentät

tenniskenttä ilmakuvassa

Kesällä seuralla on käytössä kaksi massakenttää Suolahden Suojarinteellä. Kentälle voi varata vakio- ja irtovuoroja. Ajan tasalla oleva lista näkyvillä aina kentällä. Pelivuoron voi varata klo 8-22 väliselle ajalle (1,5 h),vuoron hinta on 100 €/ koko kesä. 

Vakiovuoron varannut voi käydä pelaamassa myös tyhjillä vuoroilla (varaukset varauskirjaan). Irtovuorot maksetaan Suolahden Neste huoltamolle (Kisakatu 2). Irtovuoron varaus merkitään kentällä olevaan varauskirjaanja maksu suoritetaan Nesteelle, josta saa samalla avaimen kentälle. Pelivuoron jälkeen avain palautetaan samaan paikkaan. Irtovuoron hinta on 10 €/h.

Varaukset
Playtomic-nettisovelluksella. Lataa Playtomic-sovellus käyttöösi Play-kaupasta tai App Storesta. Rekisteröidy käyttäjäksi ja tee varaus. Varauksen yhteydessä saat koodin, jolla kentän vieressä oleva avainboksi aukeaa.

Osoite: Suojarinne 8, 44200 Suolahti

Äänekosken kaupungin liikuntatoimi ja Äänekosken Tennisseura ry
Harri Lehto
harri.lehto[at]aanekoski.fi
040 705 4132

Konginkankaan asfalttipintainen tenniskenttä

Konginkankaan tenniskenttä sijaitsee Konginkankaan urheilukentän vieressä. Talvisin se muuttuu jääkiekkokaukaloksi ja siltä lähtee myös hiihtolatuja. 

Liikuntapaikkojen hoitajat
Vesa Leikkanen
040 640 3178
Ismo Revonkorpi
Äänekosken Kiinteistönhoito Oy

Ulkoliikunta