Kulttuuritoimi

Kulttuuritoimen tehtävänä on tuottaa monipuolisia kulttuuripalveluita Äänekoskella ja tukea avustusten kautta paikallisten yhdistysten, yksityishenkilöiden ja muiden yhteisöjen kulttuuritoimintaa. Keskeisiä toimintamuotoja ovat erilaisten konserttien, näyttelyiden ja muiden tapahtumien järjestäminen, sekä kulttuurikasvatus ja taiteen soveltavien menetelmien hyödyntämiseen liittyvä toiminta.

Kulttuuritoimen tavoitteena on lisätä ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia kulttuuritoiminnan kautta ja parantaa osaltaan kulttuurin harrastusmahdollisuuksien saatavuutta ja saavutettavuutta alueella. Annamme myös tieto- ja taitopalveluja sekä vuokraamme kulttuuritiloja ja -välineitä. 

Ajankohtaista

Keski-Suomen Teatris-aluefestari Äänekoskella 6.4.2019.
Äänekosken Teatterin Varjolapset-ryhmä ja Äänekosken kulttuuritoimi järjestävät Keski-Suomen Teatris -aluefestarin Painotalolla. Mukana tulee olemaan nuorten teatteriryhmien esityksiä ympäri maakuntaa. Mukaan voi omalla ryhmällä ja esityksellä ilmoittautua 1.3. mennssä osoitteeseen pilvi.honka[at]gmail.com. Lue lisää.

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Kulttuuritoimisto
Painotalo
Kalevankatu 2
44100 ÄÄNEKOSKI

Avoinna
ma - pe klo 9-12 ja 13-15

Vs. vapaa-aikajohtaja
Jukka-Pekka Pohjolainen
020 632 3259

Vs. kulttuurituottaja
Laura-Kristiina Moilanen
040 186 3276

Kulttuuriohjaaja
Enu Tikander
0400 794 414

Toimistosihteeri
Mirja Halminen
020 632 3256

Toivomme sähköiset yhteydenotot ensisijaisesti osoitteeseen: kulttuuri(a)aanekoski.fi

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa
etunimi.sukunimi@aanekoski.fi
(ääkkösistä pisteet pois eli ä>a ja ö>o)