Lasten, nuorten ja perheiden liikunta

Aikuisten ja lasten polkupyörät rivissä parkissa.
Äänekoskella on monipuoliset liikuntamahdollisuudet kaikenikäisille. Toimintaa järjestää niin kaupunki, urheiluseurat ja järjestöt kuin kansalaisopistokin. 

SporttiPT toimintaa nuorille

SporttiPT toiminta on maksutonta liikuntaneuvontaa 12-29-vuotiaille nuorille ja varhaisaikuisille. Liikuntaneuvonta auttaa liikuntamotivaation ja sopivan liikuntamuodon löytämisessä, sekä antaa tukea liikunnan mielekkäälle aloittamiselle tai jatkamiselle.

Kenelle SporttiPT sopii

Jos liikkumisen määrä on vähäinen tai oma kiinnostus liikuntaan on kadonnut - apua voi löytyä liikuntaneuvonnasta. Jos olet kiinnostunut aloittamaan kuntosaliharjoittelun ja tarvitset siihen tukea, voit tulla mukaan SporttiPT toimintaan.

Ohjatut SporttiPT kuntosaliryhmät

  • Kuntosaliryhmät ovat maksuttomia kaikille SporttiPT toiminnassa mukana oleville. 
  • Äänekoskella liikuntatalon kuntosalilla maanantaisin klo 15-16.30. Ryhmän toiminta tauolla 1.4.2024 alkaen. 
  • Suolahden uimahallin kuntosalilla keskiviikkoisin klo 15-16.30. Ryhmän toiminta tauolla 1.4.2024 alkaen.
  • Ota yhteyttä SporttiPT liikunnanohjaajaan mikäli kiinnostuit.  

Miten mukaan?

SporttiPT ohjaajalle voi varata ajan itse tai nuoren huoltaja voi ottaa yhteyttä. Voit soittaa, laittaa viestiä WhatsApp-sovelluksen kautta tai lähettää sähköpostia. SporttiPT:lle voi tulla myös terveydenhoitajan tai muun ammattihenkilön lähetteellä tai vaikkapa liikunnanopettajan suosituksesta. SporttiPT:lle voi tulla yksin tai ohjaajan kanssa (esim. nuorisotyöntekijä / perheohjaaja).

Lisätietoa toiminnasta:

Liikuntapalveluvastaava
Jaana Kiiskinen
040 551 4016
jaana.kiiskinen@aanekoski.fi

Vauva- ja perheuinti

Vauva- ja perheuintia järjestetään uimahalli VesiVelhossa lauantaisin. Kerran kuukaudessa on uusi vauvauinti-into. Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut Äänekosken uimahalli VesiVelhon sivulta.

Seurojen järjestämää toimintaa lapsille, nuorille ja perheille

Tähän tulee linkit seurojen järjestämään toimintaan. Sivu on vielä rakennusvaiheessa, joten maltathan hetken. 

Harrastus-apuraha 

Harrastus-apuraha on tarkoitettu ensisijaisesti perheille, joissa lasten harrastustoimintaan osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi hankalaa. Harrastus-apurahan myöntäminen äänekoskelaisille lapsiperheille on mahdollistunut eri toimijoiden lahjoituksien turvin. Lue lisää Äänekosken harrastusapurahasta täältä.

Liikunta