Konginkankaan päiväkoti

Konginkankaan päiväkoti.
Konginkankaan päiväkoti sijaitsee Konginkankaan keskustassa, keskellä kaunista luontoa ja järvimaisemia ja lähellä palveluja, kuten nuorisotiloja ja kirjastoa. Päiväkoti toimii tällä hetkellä väistötiloissa ja toiminta siirtyy Konginkankaan koululle syksyllä 2025. Päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatusta 1-6-vuotiaille lapsille. Esiopetusryhmä toimii Konginkankaan koulun yhteydessä.
Infograafi Konginkankaan päiväkodista.

Toiminta väistötiloissa
v. 2024

Aukiolo

Ma-pe klo 6.30-17 

Osoite
Kirkkotie 8
44400 Konginkangas

Yhteystiedot
Päiväkodin johtaja
040 721 3856

Tietoa päiväkodista  

Konginkangas on ihana, pieni kylä peltoaukeiden ja vesistöjen välissä. Konginkankaalla on yksi Suomen kauneimmista puukirkoista. Maisemia on ikuistanut teoksiinsa myös Akseli Gallen-Kallela ja Mikko Niskanen on kuvannut elokuviaan Konginkankaalla.

Päiväkodin pihapiirissä on vanha koulu, joka on kotiseutuyhdistyksen käytössä.

Vaapukat on 1-3-vuotiaiden ryhmä. Ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa vuorottain ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Pihlajat on 3-6-vuotiaiden ryhmä. Ryhmässä työskentelevät varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Esiopetuksessa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa.

Lapsia ulkoleikeissä.

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Äänekoskella on käytössä sähköinen asiointijärjestelmä CGI Vesa, jonka kautta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa oleville lapsille varataan hoitoajat, sekä seurataan toteutuneita hoitoaikoja. Ilmoittamalla hoitoajat ajoissa varmistetaan riittävä aikuisten määrä suhteessa paikalla olevaan lasten määrään sekä työaikalainsäädännön toteutuminen. Lue lisää.

Ilmoita hoitoaikoja

Päiväkodin omat verkkosivut

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja
Mia Irtamo
040 721 3856

Vaapukat
0400 115 272
konginkankaan.paivakoti@aanekoski.fi 

Pihlajat 
040 616 4088
konginkankaan.paivakoti@aanekoski.fi

Esiopetus
040 828 7307
konginkankaan.paivakoti@aanekoski.fi

Kaikki päiväkodin yhteystiedot

Tutustu Äänekosken päiväkoteihin