Tiitelän päiväkoti

Tiitelän päiväkoti
Tunnelmallinen Tiitelän päiväkoti sijaitsee Sumiaisten idyllisessä keskustassa. Päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatusta 1-6-vuotiaille lapsille. Esiopetusryhmä toimii Sumiaisten koulun yhteydessä. Pienessä päiväkodissa on erityinen, kyläkoulumainen tunnelma ja yhteistyö koulun kanssa on tiivistä. 
Infograafi Tiitelän päiväkodista.

Rak. 1984

Aukiolo

Ma-pe klo 6.30-17 

Osoite
Sumiaisraitti 17
44280 Sumiainen

Yhteystiedot
Päiväkodin johtaja
0400 914 911

Tietoa päiväkodista  

Tiitelän päiväkodissa työskentelee lapsimäärästä riippuen 6-8 työntekijää. Toimintakauden aikana vakituisen henkilökunnan rinnalla voi työskennellä myös opiskelijoita, koululaisia, työhöntutustujia jne.

Veijarit ovat pienryhmä alle 3-vuotiaille. 

Viikarit ovat pienryhmä 3-6-vuotiaille. 

Esikoululaiset toimivat koulun tiloissa ja hoitoa tarvitsevat esikoululaiset ovat Viikarit-ryhmässä aamu- ja iltapäiväisin.

Päiväkodin vieressä on uimaranta, johon päästään kesällä uimaan. Lähellä on Äänekosken parhaat retkeilykohteet, vieressä on kauniit vesistöt ja satama.

Vuosittaiseen isoon näytelmäprojektiin pääsevät kaikki lapset mukaan. Äänekosken kaupunki haluaa säilyttää nämä pienet, tunnelmalliset yksiköt!

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Äänekoskella on käytössä sähköinen asiointijärjestelmä CGI Vesa, jonka kautta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa oleville lapsille varataan hoitoajat, sekä seurataan toteutuneita hoitoaikoja. Ilmoittamalla hoitoajat ajoissa varmistetaan riittävä aikuisten määrä suhteessa paikalla olevaan lasten määrään sekä työaikalainsäädännön toteutuminen. Lue lisää

Ilmoita hoitoaikoja

Päiväkodin omat verkkosivut

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja
Marika Vuorinen
0400 914 911

Veijarit 
040 565 2687
tiitelan.paivakoti@aanekoski.fi

Viikarit 
040 512 2570
tiitelan.paivakoti@aanekoski.fi

Esiopetus
040 809 1907
tiitelan.paivakoti@aanekoski.fi

Kaikki päiväkodin yhteystiedot

Tutustu Äänekosken päiväkoteihin