Hakeminen

Pieni poika lippis päässä.
Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, kuitenkin viimeistään neljä kuukautta ennen varhaiskasvatuksen tarpeen alkamista. Äkillisessä tarpeessa hakemus tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen varhaiskasvatuksen alkamisajankohtaa.

Sähköisen varhaiskasvatus- ja esiopetushakemuksen voit täyttää Vesassa.

Tästä pääset CGI Vesaan

Ohjeet hakemuksen täyttämiseen

Huom! Toistaiseksi ulkopaikkakuntalaisten ei ole vielä mahdollista kirjautua CGI Vesaan. Mikäli lapsi on kirjoilla toisessa kunnassa, täytä paperinen hakemus.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole teknisesti mahdollista, paperisen lomakkeen saat kaupungintalolta tai päiväkodeista. Voit myös tulostaa hakemuksen Tulostettavat lomakkeet -kohdasta.

Lisätietoja:

Kaikkia uusia hoitopaikkoja koskeviin tiedusteluihin vastaavat perhepalvelujohtaja Pirjo Heinonen 0400 672 637, pirjo.heinonen@aanekoski.fi sekä päiväkodin johtajat.

Päätös varhaiskasvatuspaikasta

Kun CGI Vesaan saapuu tieto lapselle tarjotusta varhaiskasvatuspaikasta, huoltajan tulee hyväksyä tai hylätä tarjottu paikka 14 vrk kuluessa. Paikan hyväksyminen tai hylkääminen tapahtuu Vesassa Ajankohtaiset -välilehdellä. 

Huom! Jos huoltaja hylkää tarjotun varhaiskasvatuspaikan, poistuu myös lapsen hakemus käsittelystä. Mikäli tarve varhaiskasvatukselle syntyy uudelleen, tulee lapselle tehdä Vesassa uusi hakemus.

 

Varhaiskasvatus ja esiopetus