Mikonpuiston päiväkoti

Mikonpuiston päiväkoti.
Kodikas Mikonpuiston päiväkoti sijaitsee Äänekosken keskustassa. Päiväkodissa järjestetään ympärivuorokautista varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille sekä vuorohoitoa tarvitseville 6-vuotiaille. Mikonpuiston päiväkodin väki osallistuu monenlaisiin tempauksiin ja on liikkuvaa ja aktiivista. Mikonpuiston päiväkodissa eletään mukavaa arkea lasten kanssa oli sitten arki tai pyhä! 
Infograafi Mikonpuiston päiväkodista.

Rak. 2008

Aukiolo

Ma-su 24h
Mm. vuorotyötä tekevien vanhempien lapsille

Osoite
Kauppakatu 26
44100 Äänekoski

Yhteystiedot
Päiväkodin johtaja
0400 768 430

Tietoa päiväkodista  

Lasten kanssa pidetään saunapäiviä ja paistetaan takassa makkaraa. Usein vieraillaan kirjastossa ja kaupungin liikuntatiloissa, liikuntapuistossa ja leikkipuistoissa. Mikonpuiston päiväkoti on tiiviisti mukana perheiden arjessa.

Maahiset on 3-5-vuotiaiden päivähoitoryhmä, joka on avoinna perheiden tarpeiden mukaan arkisin klo 6.30-17. Ryhmässä työskentelee kaksivarhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja. 

Peukaloiset on alle 3-vuotiaiden lasten 12-paikkainen päiväryhmä, joka on arkipäivisin avoinna perheiden tarpeiden mukaan kello 6.30-17. Ryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksilastenhoitajaa.

Mettiäiset on 3-5-vuotiaiden lasten pidennetyn aukiolon (tarvittaessa klo 5.30-18) ryhmä. Ryhmässä työskentelee kaksivarhaiskasvatuksen opettajaa ja kaksi lastenhoitajaa.

Lilliputit on alle 3-vuotiaiden lasten pidennetyn aukiolon(tarvittaessa klo 5.30-18) ryhmä. Ryhmässä työskentelee kaksivarhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja.

Männiäiset on 3-5 -vuotiaiden ryhmä, jossa toimii myös perhepäivähoidon varahoito. Ryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja ja kolme lastenhoitajaa. Lisäksi ryhmässä välillä myös perhepäivähoitajia.

Saahinkaiset on 3-5-vuotiaiden lasten vuorohoitoryhmä, joka tarjoaa seitsemänä päivänä viikossa ympärivuorokautista varhaiskasvatusta lapsille, joiden vanhemmat tekevät vuorotyötä. Ryhmämme tarjoaa tarvittaessa hoitoa myös muiden Äänekosken päiväkotien lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa oman päiväkodin aukioloaikojen ulkopuolella. Ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa sekä yksi lastenhoitajaa ja kuusi vuorohoitajaa. 

Hippuset on 9kk-3-vuotiaiden vuorohoitoryhmä, joka tarjoaa seitsemänä päivänä viikossa ympärivuorokautista varhaiskasvatusta lapsille, joiden vanhemmat tekevät vuorotyötä. Ryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja sekä kaksi lastenhoitajaa ja samat kuusi vuorohoitajaa, kuin Saahinkaisten ryhmässä.

Mikonpuiston päiväkodissa on oma kestävän kehityksen ohjelma. Kaikessa toiminnassa huomioidaan ekologisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti kestävän elämäntavan välttämättömyys. Arjen valinnoilla ja toimilla ilmennetään vastuullista suhtautumista luontoon ja ympäristöön.

Lapsia kaupungintalon edessä.

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Äänekoskella on käytössä sähköinen asiointijärjestelmä CGI Vesa, jonka kautta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa oleville lapsille varataan hoitoajat, sekä seurataan toteutuneita hoitoaikoja. Ilmoittamalla hoitoajat ajoissa varmistetaan riittävä aikuisten määrä suhteessa paikalla olevaan lasten määrään sekä työaikalainsäädännön toteutuminen. Lue lisää.

Ilmoita hoitoaikoja

Päiväkodin omat verkkosivut

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja
Merja Salminen
0400 768 430
merja.salminen@aanekoski.fi

Hippuset
040 523 6120
hippuset@aanekoski.fi

Lilliputit 
0400 959 309
lilliputit@aanekoski.fi

Peukaloiset 
040 773 6211
peukaloiset@aanekoski.fi

Mettiäiset 
040 350 1225
mettiaiset@aanekoski.fi

Maahiset
0400 959 359
maahiset@aanekoski.fi

Männiäiset
0400 115 457
manniaiset@aanekoski.fi

Saahinkaiset 
040 738 9511
saahinkaiset@aanekoski.fi

Kaikki päiväkodin yhteystiedot

Tutustu Äänekosken päiväkoteihin