Tilojen käyttövuorot 

Liikuntatalo ulkoapäin.
Harjoitustilojen käyttöajoista ja vuorojen hakemisesta saa lisätietoa kouluilta, opetustoimistosta ja liikuntapalveluista. Ajantasaisen vuorokalenterin näet Asio-tilavarausjärjestelmästä. Hakulomakkeen voit täyttää ja tulostaa tästä linkistä.

Äänekosken liikuntatalon, Äänekoski Areena Pankkarin, Asemakadun koulun saleja ja ylipainehallia koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset on toimitettava liikuntapalveluihin joko liikunta.hallinto@aanekoski.fi tai postitse osoitteeseen Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski.

Lukuvuoden aikana Koulunmäen yhtenäiskoulun, Suolahden yhtenäiskoulun, Äänekosken lukion sekä muiden koulujen liikuntatiloja koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset toimitettava suoraan asianomaisille kouluille, mutta kevään yhteishaussa talvikauden suuren vakiovuorojen tilahaun osalta hakuohjeen mukaan liikuntapalveluihin.

Ajankohtaista 

10.4.2024
Käyttövuorojen uusi verkkolomake on vielä pilotointivaiheessa. Käytä talvikauden 2024-2025 vuorojen haussa vanhaa hakemuslomaketta, johon löytyy linkki sekä tämän sivun ylä- että alareunasta. Mikäli olet valmis jo testaamaan uutta verkkolomaketta ja antamaan meille kehitysehdotuksia, pyydä linkki jaana.kiiskinen@aanekoski.fi.

Käyttövuorojen jakoperusteet (pdf)

Liikuntatilojen ajantasaiset käyttövuorot Asio-tilavarausjärjestelmässä:

Asio-tilavaraussivusto

Tilojen käyttövuorojen hakuajat 2024

Kesän 2024 ulkokenttien vakiovuorojen hakuaika 13.3. - 17.4.2024

(Liikuntapuiston kentät, Suolahden urheilukenttä, Suolahden yhtenäiskoulun tekonurmi, Isomäen kenttä, Konginkankaan urheilukenttä ja Sumiaisten urheilukenttä). Kesäkentät otetaan käyttöön sitä mukaan, kun talvi väistyy ja keväthuollot on saatu tehtyä. 

Kesän 2024 sisäsalien vakiovuorojen hakuaika 13.3. - 17.4.2024

(Äänekoski Areena Pankkari, Liikuntatalo, Ylipainehalli, SYK vanha liikuntasali)

Talvikauden 2024-2025 koulu- ja liikuntatilojen vakiovuorojen hakuaika 15.4. - 15.5.2024
Haettavat tilat:
Liikuntatalolla liikuntasali, juoksusuora, vapaatila, painitila, TG-kuntosali, Hurrikaani-kuntosali; Pankkarilla liikuntasali ja sen yhteyteen lämmittelykuntosali; Suolahden siirretty painitila (tee myös varuiksi vaihtoehtoinen varaus Liikuntatalon painisaliin); Lukiolla liikuntasali, Koulunmäen yhtenäiskoululla A-rakennuksen pikkusali; Suolahden yhtenäiskoululla SYK uusi sali ja SYK vanha sali; Ylipainehallilla puolikas kenttä tai koko kenttä
  • Haettava kausi 12.8.2024 - 25.5.2025 
Tämän haun vuorot valmistellaan aluksi kaikki liikuntapalveluissa. Kesäkuun lopun viranhaltijapäätöksen jälkeen koulujen vuorohakua koskevat muutokset siirtyvät koulujen käsiteltäviksi (SYK, KYK ja lukio), muiden tilojen osalta muutosesitykset liikuntapalveluihin liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi 

Ulkoliikuntapaikkojen talven 2023-2024 vuorohaku on päättynyt 13.10.2023

(Liikuntapuiston tekojää)

Vuoroja kannattaa kysyä myös kesken kauden.

Kirjalliset hakemukset on toimitettava hakuajan loppuun mennessä allekirjoitettuna liikuntapalveluihin joko skannattuna liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse:

Äänekosken kaupunki
liikuntapalvelut

Kalevankatu 2
44100 Äänekoski

Mikäli otteluita ja turnauksia järjestetään muulloin, kuin varattuina harjoitusvuoroina on niihin haettava erikseen käyttövuoroa. Muiden tapahtumien osalta on aina haettava erikseen käyttövuoroa ja alueen käyttölupaa.

Käyttövuoroja haetaan tilojen käyttövuorohakemuksella, johon voi tarvittaessa lisätä liitteitä. Muulla tavoin tulleita hakemuksia ei käsitellä. 

Lähetämme päätökset käyttövuoroista ensisijaisesti sähköpostitse, joten varmistathan sähköpostiosoitteen oikeellisuuden.

Käyttövuoroja voi hakea hakulomakkeella myös näiden hakujen ulkopuolella, mutta esimerkiksi vakiovuoroa tulevalle kaudelle ei voi hakea ennakkoon, vaan yhteisiä hakuja priorisoidaan vuorojen myöntämisessä.

Käyttövuorojen tiedustelut: liikunta.hallinto@aanekoski.fi 

PDF-lomakkeen täyttäminen onnistuu parhaiten ilmaisella Chrome-selaimella (lataa) ja Adobe Acrobat Reader DC:llä (lataa). Esim. Firefox selaimessa on oletuksena sisäänrakennettu PDF-lukuohjelma, jolla ei voi täyttää pdf-lomaketta (katso ohje, miten muutat sen).

Tilojen käyttövuorohakemus (pdf)

Hakemuslomake liikuntatilojen maksuttomaan käyttöön kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuihin (vaatii vahvan tunnistautumisen)

Käyttövuoroja myöntävät henkilöt (pdf) 

Äänekosken kaupungin tilojen käyttömaksut

Hakemuslomake tapahtumien järjestämiseen

Turvallisuus jokaisen asiaksi!

Haluamme toimintamme olevan vastuullista liikuntapaikkojen toimitiloihin liittyvien palo- ja pelastusasioiden osalta niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin käyttäjien turvallisen harrastamisen näkökulmasta. Siksi on tärkeää noudattaa kyseisen tilan sääntöjä ja tutustua pelastussuunnitelmaan. Jokainen varaaja on vastuussa omasta vuorostaan.

Vierailevien seurojen / ryhmien / käyttäjien vastuuhenkilöiden tulee ennen tilaisuutta oheisesta linkistä tutustua vierailun kohteena olevan kiinteistön pelastussuunnitelmaan. Tämän jälkeen vakiovuorojen vastaavien sekä tapahtumien järjestäjien on vahvistettava suunnitelmaan tutustuminen sähköiseen pelastussuunnitelmaan omalla kuittauksellaan.

Turvallisen harrastamisen puolesta kiittäen!

      Liikunta