Liikuntapalvelut

Liikuntapuiston tekojääradan käyttövuorot 2017-2018

Haettavana 1.12.2017 mennessä

Äänekoskelaisten urheilijoiden saavutukset 2017

  • Äänekosken vapaa-aikatoimi pyytää tiedot äänekoskelaisten urheilijoiden arvokisojen mitalisaavutuksista vuoden 2017 aikana
  • saavutuksista tulee ilmoittaa saavutus, tekijä, yhteystiedot
  • tiedot tulee toimittaa 1.12.2017 mennessä vapaa-aikatoimistoon, os. Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski tai liikunta.hallinto@aanekoski.fi
  • urheiluseuroille on lähetetty ko. asiaan liittyvä kirje, ohjeet ja säännöt
  • tiedustelut vapaa-aikajohtaja Markku Auvinen, puh. 020 632 3190 

Vapaa-aikalautakunta 

Liikuntapalvelut

Äänekoski tarjoaa erinomaiset liikunta mahdollisuudet huippu-, kilpa-, nuoriso- ja harrasteliikuntaan, sekä mahdollisuudet harrastaa eritasoista liikuntaa  taajaman keskustassa että kyläalueilla.

Rentoudu ja virkisty viihtyisässä uimahallissa VesiVelhossa, jossa mm. höyrysauna, liukumäki ja monitoimiallas hierontapisteineen, tai Suolahden kotoisessa uimahallissa. Liikuntatalo on se paikka, jossa maankuulut Huiman koripalloilijat esittelevät taitojaan.

Talvisin Sinua palvelevat hyvin hoidetut latuverkostot ympäri kaupunkia sekä Äänemäen laskettelurinne.

Liikuntapuisto on monipuolinen ulkoilualue, jossa on tilat sekä yleisurheilulle että jalkapallolle ja tekojäärata jääurheilulle. Jääurheilun harrastajia palvelee Suolahden jäähalli.

Laadukkaasta ja monipuolisesta ohjaustoiminnasta huolehtivat aktiiviset urheiluseurat. Meillä nähdään tärkeänä huolehtia myös erityisryhmien ja eläkeläisten liikunnasta.

Urheilu- ja liikuntatoiminnan järjestäminen on pääasiassa seurojen ja yhteisöjen tehtävänä, joiden toimintaa vapaa-aikalautakunta avustaa.

Vapaa-aikatoimistosta saa tietoja liikuntapaikkojen käyttövuoroista, ulkoilureiteistä, hiihtoladuista, urheiluseurojen toiminnasta, kuntoliikunnasta, liikuntatapahtumista, liikuntapaikkojen suunnittelusta ja kunnossapidosta.

Vapaa-aikalautakunta myöntää liikuntatoimintaan avustuksia.