Tilojen käyttövuorot 

Harjoitustilojen käyttöajoista ja vuorojen hakemisesta saa lisätietoa kouluilta, opetustoimistosta ja liikuntapalveluista. Ajantasaisen vuorokalenterin näet Asio-tilavarausjärjestelmästä. Hakulomakkeen voit täyttää ja tulostaa sivun alaosassa olevasta Tilojen käyttövuorohakemus -linkistä.

Äänekosken liikuntatalon, Äänekoski Areena Pankkarin, Asemakadun koulun saleja ja ylipainehallia koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset on toimitettava liikuntapalveluihin joko liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse osoitteeseen Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski.

Lukuvuoden aikana Koulunmäen yhtenäiskoulun, Suolahden yhtenäiskoulun, Äänekosken lukion sekä muiden koulujen liikuntatiloja koskevat hakemukset ja vuorojen peruutukset toimitettava suoraan asianomaisille kouluille, mutta kevään yhteishaussa talvikauden suuren vakiovuorojen tilahaun osalta hakuohjeen mukaan liikuntapalveluihin.

Käyttövuorojen jakoperusteet (pdf)

Liikuntatilojen ajantasaiset käyttövuorot Asio-tilavarausjärjestelmässä

Asio-tilavaraussivusto

Tilojen käyttövuorojen hakuajat 2023

Kesän ulkokenttien vuorohaku on päättynyt 14.4.2023

(Liikuntapuiston kentät, Suolahden urheilukenttä, Suolahden yhtenäiskoulun tekonurmi, Isomäen kenttä, Konginkankaan urheilukenttä ja Sumiaisten urheilukenttä). Kesäkentät otetaan käyttöön sitä mukaan, kun talvi väistyy ja keväthuollot on saatu tehtyä. 

Kesän salivuorojen vuorohaku on päättynyt 21.4.2023

(Äänekoski Areena Pankkari, Liikuntatalo, Asemakadun koulu, Ylipainehalli)

  • Haettava aika 5.6. - 8.8.2023
Talvikauden 2023-2024 koulu- ja liikuntatilojen salivuorohaku 17.4. - 16.5.2023
Haettavat tilat: Liikuntatalolla liikuntasali, juoksusuora, vapaatila, painitila, TG-kuntosali, Hurrikaani-kuntosali; Pankkarilla liikuntasali ja sen yhteyteen lämmittelykuntosali; Asemakadulla liikuntasali, painitila ja tatamitila; Lukiolla liikuntasali, Koulunmäen yhtenäiskoululla KYK pikkusali; Suolahden yhtenäiskoululla SYK uusi sali ja SYK vanha sali;
Ylipainehallilla puolikas kenttä tai koko kenttä
  • Haettava kausi 14.8.2023 - 26.5.2024 
Tämän haun vuorot valmistellaan aluksi kaikki liikuntapalveluissa. Kesäkuun lopun viranhaltijapäätöksen jälkeen koulujen vuorohakua koskevat muutokset siirtyvät koulujen käsiteltäviksi (SYK, KYK ja lukio), muiden tilojen osalta muutosesitykset liikuntapalveluihin liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi 

Ulkoliikuntapaikkojen talven 2023-2024 käyttövuorot haussa 15.9. - 13.10.2023

(Liikuntapuiston tekojää)

Kirjalliset hakemukset on toimitettava hakuajan loppuun mennessä allekirjoitettuna liikuntapalveluihin joko skannattuna liikunta.hallinto(at)aanekoski.fi tai postitse:

Äänekosken kaupunki
liikuntapalvelut

Kalevankatu 2
44100 Äänekoski

Mikäli otteluita ja turnauksia järjestetään muulloin, kuin varattuina harjoitusvuoroina on niihin haettava erikseen käyttövuoroa. Muiden tapahtumien osalta on aina haettava erikseen käyttövuoroa ja alueen käyttölupaa.

Käyttövuoroja haetaan tilojen käyttövuorohakemuksella, johon voi tarvittaessa lisätä liitteitä. Muulla tavoin tulleita hakemuksia ei käsitellä. 

Lähetämme päätökset käyttövuoroista ensisijaisesti sähköpostitse, joten varmistathan sähköpostiosoitteen oikeellisuuden.

Käyttövuoroja voi hakea hakulomakkeella myös näiden hakujen ulkopuolella, mutta esimerkiksi vakiovuoroa tulevalle kaudelle ei voi hakea ennakkoon, vaan yhteisiä hakuja priorisoidaan vuorojen myöntämisessä.

Käyttövuorojen tiedustelut: liikunta.hallint@aanekoski.fi 

PDF-lomakkeen täyttäminen onnistuu parhaiten ilmaisella Chrome-selaimella (lataa) ja Adobe Acrobat Reader DC:llä (lataa). Esim. Firefox selaimessa on oletuksena sisäänrakennettu PDF-lukuohjelma, jolla ei voi täyttää pdf-lomaketta (katso ohje, miten muutat sen).

Tilojen käyttövuorohakemus (pdf)

Hakemuslomake liikuntatilojen maksuttomaan käyttöön kansallisen ja kansainvälisen tason kilpailuihin (vaatii vahvan tunnistautumisen) 

Käyttövuoroja myöntävät henkilöt (pdf) 

Äänekosken kaupungin tiloista perittävät käyttömaksut 1.3.2023 alkaen (pdf)

Hakemuslomake tapahtumien järjestämiseen

      Liikuntapalvelut