Äänekosken kaupungin CV-työpaja tarjoili hyviä vinkkejä ja kohtaamisia

Kaksi naista puhujina, yleisö istuu, seinälle on heijastettu traktorin kuva.
Äänekosken kaupungin työllisyyspalveluiden pilottikokeiluna järjestämä CV-työpaja 12.9.2023 toi Äänekosken työnhakijoita ja työnantajia yhteen ja tarjosi hyviä kohtaamisia ja vinkkejä työnhakuun. Kaikki osallistujat olivat tapahtumaan tyytyväisiä.

Äänekosken kaupungin CV-työpajaan osallistui 20 työnhakijaa Äänekoskelta. Työnantajat antoivat hyviä vinkkejä työnhakuun työnantajan näkökulmasta. Rekrytoivat yritykset kuvailivat, mihin yritykset kiinnittävät ansioluettelossa ja hakemuksessa huomiota. CV-työpajaan saatiin työnantajaedustajat mukaan Valtralta, Biisoni Oy:stä ja Äänekosken kaupungilta.

Yksi tärkeä vinkki oli, että aina kannattaa luetuttaa hakemus ja CV jollain muullakin. Jos ketään sopivaa ei ole, myös Äänekosken työllisyyspalveluiden väki auttaa mielellään. 

CV:n omat yhteystiedot kannattaa tarkistaa huolellisesti, jotta rekrytoiva yritys saa varmasti hakijan kiinni. CV:ssä kannattaa olla vain tärkeät tiedot, ei esimerkiksi hakijan ikää tai uskontoa. Jos hakemukseen lisää oman kuvan, sen on syytä olla hyvälaatuinen ja melko tuore.

Työnantajaedustajat muistuttivat myös, että avoimia hakemuksia kannattaa ehdottomasti suosia.

Lisätietoja:

Vastaava ohjaaja Anna Lyytikäinen, 040 832 1172, anna.lyytikainen@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu 13.9.2023

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023