Ihania siirtolapuutarhatontteja vapaana!

Äänekoskella voit toteuttaa unelmasi omasta siirtolapuutarhamökistä ja -palstasta

Äänekosken kaupunki vuokraa upeita Suojärven siirtolapuutarhatontteja järven rannalta, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Meillä Äänekoskella omaa kesäunelmaa ei tarvitse jonottaa - sen voi toteuttaa heti.

Äänekosken kaupungin siirtolapuutarha on kauniilla paikalla Suojärven rannalla, noin reilun kilometrin päässä Suolahden keskustasta. Suojärven siirtolapuutarhassa voit viljellä omat kasvikset, viettää aikaa luonnon helmassa järven rannalla omassa rauhassa ja halutessasi myös tiiviin yhteisön ympäröimänä.

Alueelle on kaavoitettu yhteensä 62 siirtolapuutarhapalstaa. Pienet siirtolapuutarhatontit ovat edullisia vuokratontteja ja vapaana on 17 tonttia. Palstat vuokrataan Äänekosken kaupungilta, vuosivuokra on 300 euroa ja vuokra-aika 40 vuotta. Vapaan tontin voi varata kaupungin tonttipalveluiden kirjallisella hakemuksella.

Siirtolapuutarhakausi alkaa huhtikuun puolessa välissä ja päättyy lokakuun puolessa välissä. Siirtolapuutarhassa on mökkiläisten käytössä yhteinen virkistysalue sekä sauna uimarantoineen. Aluetta hallinnoi Suojärven Siirtolapuutarhayhdistys ry, joka perii liittymis- ja jäsenmaksuja sekä muita pieniä maksuja. Suojärven siirtolapuutarha os. Suojarinne 9, Suolahti.

ilmakuva

Oma koti järven rannalla?

Äänekoski on kaupunki luonnon sylissä. Meiltä löytyy tontteja luonnonrauhasta tai kaupunkielämästä nauttiville sekä omasta rannasta haaveilijoille.

Äänekosken keskustan tuntumassa Kotakennäällä on vielä muutama rantatontti jäljellä Kuhnamo-järven rannalla. Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kotakennään alueella on myynnissä yhteensä 12 tonttia. Äänekoskelta löytyy myös muita upeita omakotitalotontteja jokaiseen makuun ja hintatasoon. Valittavana on enemmän luonnon rauhaa tai kaupunkielämää – meillä Äänekoskella voit saada ne molemmat.

Äänekosken kaupunki on mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla tulevana viikonloppuna 17.-19.3.2023, löydät meidät osastolta B-315!

Tule tutustumaan Äänekosken kaupungin laadukkaaseen ja edulliseen tonttitarjontaan sekä laadukkaisiin palveluihimme. Äänekosken kaupunki panostaa lapsiperheiden palveluihin ja meillä on loistavat puitteet päiväkodeissa ja kouluissa. Äänekoski on todellinen kulttuurikaupunki ja myös liikunnan harrastamisen mahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Äänekosken kaupunki tekee pitkäjänteistä ja vaikuttavaa ilmasto- ja ympäristötyötä. Tavoitteena on, että olemme hiilineutraali kaupunki vuonna 2030.

Äänekosken kaupungin messutuotteissa ja pisteellä huomioitu myös lapsiperheet - tule hakemaan puinen lelu tai värittämään ihanaa Äänekoski-printtiä omilla lempiväreilläsi! Tervetuloa messuosastollemme B-315!

Kotakennään rantatonttinäkymä

Lisätietoja:

Maankäyttöpäällikkö Juha Koskinen, 020 632 3345, juha.koskinen@aanekoski.fi tai tontit@aanekoski.fi

Maankäyttösihteeri Päivi Peltoniemi, 0400 115 235, paivi.peltoniemi@aanekoski.fi

Suojärven siirtolapuutarha

Kotakennään omakotitontit

Muokattu 21.3.2023