Ihania siirtolapuutarhatontteja vapaana!

Äänekoskella voit toteuttaa unelmasi omasta siirtolapuutarhamökistä ja -palstasta

Äänekosken kaupunki vuokraa upeita Suojärven siirtolapuutarhatontteja järven rannalta, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Meillä Äänekoskella omaa kesäunelmaa ei tarvitse jonottaa - sen voi toteuttaa heti.

Äänekosken kaupungin siirtolapuutarha on kauniilla paikalla Suojärven rannalla, noin reilun kilometrin päässä Suolahden keskustasta. Suojärven siirtolapuutarhassa voit viljellä omat kasvikset, viettää aikaa luonnon helmassa järven rannalla omassa rauhassa ja halutessasi myös tiiviin yhteisön ympäröimänä.

Alueelle on kaavoitettu yhteensä 62 siirtolapuutarhapalstaa. Pienet siirtolapuutarhatontit ovat edullisia vuokratontteja ja vapaana on 17 tonttia. Palstat vuokrataan Äänekosken kaupungilta, vuosivuokra on 300 euroa ja vuokra-aika 40 vuotta. Vapaan tontin voi varata kaupungin tonttipalveluiden kirjallisella hakemuksella.

Siirtolapuutarhakausi alkaa huhtikuun puolessa välissä ja päättyy lokakuun puolessa välissä. Siirtolapuutarhassa on mökkiläisten käytössä yhteinen virkistysalue sekä sauna uimarantoineen. Aluetta hallinnoi Suojärven Siirtolapuutarhayhdistys ry, joka perii liittymis- ja jäsenmaksuja sekä muita pieniä maksuja. Suojärven siirtolapuutarha os. Suojarinne 9, Suolahti.

ilmakuva

Oma koti järven rannalla?

Äänekoski on kaupunki luonnon sylissä. Meiltä löytyy tontteja luonnonrauhasta tai kaupunkielämästä nauttiville sekä omasta rannasta haaveilijoille.

Äänekosken keskustan tuntumassa Kotakennäällä on vielä muutama rantatontti jäljellä Kuhnamo-järven rannalla. Erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kotakennään alueella on myynnissä yhteensä 12 tonttia. Äänekoskelta löytyy myös muita upeita omakotitalotontteja jokaiseen makuun ja hintatasoon. Valittavana on enemmän luonnon rauhaa tai kaupunkielämää – meillä Äänekoskella voit saada ne molemmat.

Äänekosken kaupunki on mukana Jyväskylän Rakennusmessuilla tulevana viikonloppuna 17.-19.3.2023, löydät meidät osastolta B-315!

Tule tutustumaan Äänekosken kaupungin laadukkaaseen ja edulliseen tonttitarjontaan sekä laadukkaisiin palveluihimme. Äänekosken kaupunki panostaa lapsiperheiden palveluihin ja meillä on loistavat puitteet päiväkodeissa ja kouluissa. Äänekoski on todellinen kulttuurikaupunki ja myös liikunnan harrastamisen mahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Äänekosken kaupunki tekee pitkäjänteistä ja vaikuttavaa ilmasto- ja ympäristötyötä. Tavoitteena on, että olemme hiilineutraali kaupunki vuonna 2030.

Äänekosken kaupungin messutuotteissa ja pisteellä huomioitu myös lapsiperheet - tule hakemaan puinen lelu tai värittämään ihanaa Äänekoski-printtiä omilla lempiväreilläsi! Tervetuloa messuosastollemme B-315!

Kotakennään rantatonttinäkymä

Lisätietoja:

Maankäyttöpäällikkö Juha Koskinen, 020 632 3345, juha.koskinen@aanekoski.fi tai tontit@aanekoski.fi

Maankäyttösihteeri Päivi Peltoniemi, 0400 115 235, paivi.peltoniemi@aanekoski.fi

Suojärven siirtolapuutarha

Kotakennään omakotitontit

Uutinen julkaistu 16.3.2023, muokattu 2.5.2023 klo 12:08

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023