Äänekosken kaupungin palautepalvelu on avattu

Äänekosken kaupungin uusi palautepalvelu on avattu. Palautepalvelu löytyy osoitteesta www.aanekoski.fi/palaute. Linkin palautepalveluun löydät myös kaupungin nettisivujen alalaidasta kohdasta: Tietoa ja palaute.

Palautepalvelun avulla kaupunkilaisten antama palaute ohjautuu entistä tehokkaammin eri vastuualueille. Palaute on jaettu eri teemoihin ja aihealueisiin. Koski palaute sitten palanutta katulamppua tai vaikka kaupungin tiedottamista, voi palautetta antaa saman järjestelmän kautta. 

Palautepalvelu sisältää myös kartan, jonka avulla palautteen voi sitoa tiettyyn sijaintiin. Tämä helpottaa erityisesti erilaisten vika- tai häiriötilanteiden ilmoittamisesta kaupungille. Kaupunkilaiset voivat halutessaan seurata omien palautteidensa tilaa henkilökohtaisen käyttäjätilinsä kautta. Näin myös palautteenantaja saa tietoa siitä, missä vaiheessa palautteenkäsittely milloinkin on. 

Palautepalvelua voi käyttää myös mobiilisovelluksella, jonka voi asentaa Android-puhelimiin Google Play kaupasta, Applen puhelimiin App Storesta ja Windows-puhelimiin Windows Phone -kaupasta

Uutinen julkaistu 8.2.2018, muokattu 9.2.2022 klo 14:28

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023