Äänekosken kaupungin palautepalvelu on avattu

Äänekosken kaupungin uusi palautepalvelu on avattu. Palautepalvelu löytyy osoitteesta www.aanekoski.fi/palaute. Linkin palautepalveluun löydät myös kaupungin nettisivujen alalaidasta kohdasta: Tietoa ja palaute.

Palautepalvelun avulla kaupunkilaisten antama palaute ohjautuu entistä tehokkaammin eri vastuualueille. Palaute on jaettu eri teemoihin ja aihealueisiin. Koski palaute sitten palanutta katulamppua tai vaikka kaupungin tiedottamista, voi palautetta antaa saman järjestelmän kautta. 

Palautepalvelu sisältää myös kartan, jonka avulla palautteen voi sitoa tiettyyn sijaintiin. Tämä helpottaa erityisesti erilaisten vika- tai häiriötilanteiden ilmoittamisesta kaupungille. Kaupunkilaiset voivat halutessaan seurata omien palautteidensa tilaa henkilökohtaisen käyttäjätilinsä kautta. Näin myös palautteenantaja saa tietoa siitä, missä vaiheessa palautteenkäsittely milloinkin on. 

Palautepalvelua voi käyttää myös mobiilisovelluksella, jonka voi asentaa Android-puhelimiin Google Play kaupasta, Applen puhelimiin App Storesta ja Windows-puhelimiin Windows Phone -kaupasta

Muokattu 9.2.2022