Keski-Suomen hyvinvointialueen johto vieraili Äänekoskella

”Äänekoskella on dynaaminen organisaatio ja tsemppifiilis”

Ihmisiä pöydän ääressä.
Keski-Suomen hyvinvointialueen johtaja Jan Tollet ja erityisavustaja Erkki Nikkilä vierailivat 16.8.2023 Äänekoskella osana hyvinvointialueen kuntakierrosta. Tapaamisessa korostui hyvä ja avoin yhteistyö hyvinvointialueen ja Äänekosken kaupungin välillä. Yhteistyötä ja sujuvaa yhteydenpitoa tulee kehittää edelleen.

Hyvinvointialueen johto piti kuulemistilaisuuden Äänekosken sote-alan yrityksille, tapasi kaupungin luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita sekä tutustui uuteen Eerolan Palvelukotiin Kuhnamon rantamaisemissa sekä Äänekosken terveyskeskukseen ja henkilökuntaan.

Kuntakierroksella hyvinvointialue kertoi ajankohtaisia kuulumisia, kuten tulevan hallitusohjelman linjauksista ja tulevien vuosien sopeuttamistoimista. Kuntakierroksella hyvinvointialueen johto kerää kunnista myös palautteita, jotka ovat arvokkaita toimintaa kehittäessä.

Jan Tollet ihasteli paitsi Äänekosken terveysaseman ja Eerolanrannan upeita tiloja, niin myös erityisesti sitä, kuinka dynaaminen organisaatio ja henkilöstö Ääneskoskella on sote-palveluissa.

– Kun näki sen dynaamisuuden siinä porukassa, niin wau! Tuli hyvä fiilis siitä, että meillä Keski-Suomen hyvinvointialueella on tällainen porukka, Tollet totesi.

Hyvinvointialue sai Äänekoskelta ”hyvän perinnön”: meillä on ollut pitkään hyvä maine sote-palvelujen tuottajana ja esimerkiksi henkilökuntaa on ollut helppo rekrytoida. Äänekoskella on myös näkemystä siitä, kuinka asioita voidaan lähteä kehittämään.

Ihmisiä valtuustosalissa.

Lisätietoja:

Kaupunginjohtaja Matti Tuononen, 040 572 3239, matti.tuononen@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu 17.8.2023

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023