Kosken Ääni - Äänekosken kaupungin uusi tiedottamisen tapa

Äänekosken kaupunki kokeilee uutta tiedottamisen keinoa tarjoamalla kuntalaisia koskevaa tietoa Kosken Ääni-videosarjan muodossa.Videosarjan tarkoituksena on viestiä kaupungin ajankohtaisista tapahtumista audiovisuaalisesti. Jaksoja ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja niissä käsitellään vaihtelevia teemoja.

”Videot kiinnostavat kuluttajia ja niihin sitoudutaan vahvemmin, kuin esimerkiksi julkaisuihin, joissa on vain tekstiä ja kuva.Videon avulla voidaan konkreettisemmin esitellä esimerkiksi projektien edistymistä. Videosarjan avulla halutaan myös osallistaa kuntalaisia ja heiltä otetaankin mielellään vastaan ideoita aiheista, joista videoita halutaan nähdä.” Kommentoi Äänekosken kaupungin matkailu- ja markkinointiasiantuntija Milla Hytönen.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa pian valmistuvan ylipainehallin ja Willen saunan tämänhetkiset tilanteet ja kuullaan paljon puhuttaneen Häränvirran rantakahvion sopimuksesta. Videosarja on toteutettu yhdessä paikallisten osaajien kanssa.

Muokattu 17.3.2022