Säpinää Äänekosken yritystonttitarjonnassa

Koukkuniemeen uusia yritystontteja, Suolahdesta tontti huutokaupattavana 

Suolahden huutokaupattavasta yritystontista ja alueesta ilmakuva.
Äänekosken kaupunki on laittanut uusia ja erikokoisia yritystontteja myyntiin Koukkuniemen teollisuusalueelta erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi yksi yritystontti Suolahdesta on nyt huutokaupattavana edulliseen lähtöhintaan.

Äänekosken kaupunki on laittanut uusia ja erikokoisia yritystontteja myyntiin Koukkuniemen teollisuusalueelta. Koukkuniemen neljä uutta yritystonttia eivät ole olleet aiemmin myynnissä. Hinnat ovat edulliset; 15 000 - 31 000 euron välillä. Vireä teollisuusalue on jo osittain rakennettu ja tonteille pääsee rakentamaan heti.

Koukkuniemen teollisuusalue sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Äänekosken taajaman pohjoispuolella. Tarjolla on erilaisia ja edullisia tontteja erilaisiin tarpeisiin. Alueelle on sujuva yhteys Nelostieltä. Koukkuniemen aluetta jalostetaan ja laajennetaan tulevaisuuden yritysympäristöksi.

Tutustu Koukkuniemen uuteen tonttitarjontaan tästä tonttiesitteestä.

Tontti huutokaupassa 30 päivää

Äänekosken kaupunki huutokauppaa parhaillaan hyvää yritystonttia Suolahdesta edulliseen 5 324 euron lähtöhintaan. Tontti on myynnissä 30 päivää.

Tontti on kaavoitettu teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueeksi. Tonttiin sisältyy rakennusvelvoite, joka on vähintään 800 k-m2.

Tutustu huutokaupattavaan tonttiin Huutokaupat.com -palvelussa täällä.

Maksuton toimitila- ja tonttipalvelu

Äänekosken kaupunki tarjoaa kaikille avoimen ja maksuttoman toimitila- ja tonttipalvelun, johon voivat yksityiset henkilöt ja yritykset ilmoittaa Äänekoskella vapaana olevia myytäviä ja vuokrattavia toimitiloja, halleja, toimistoja, varastoja yms. sekä tontteja.

Myös kaupungin oma tonttitarjonta löytyy palvelusta. Huolehdithan, että toimitilojesi ja tonttiesi tiedot ovat palvelussa ajan tasalla!

Äänekosken toimitila- ja tonttipalvelu löytyy osoitteesta https://aanekoski.toimitilapalvelut.fi/.

LISÄTIETOJA:

Maankäyttöpäällikkö
Juha Koskinen
0400 641 829
juha.koskinen@aanekoski.fi 

tai tontit@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu , muokattu 7.2.2024 klo 15:25

Uutiset

 • Kaikki
 • Asuminen ja ympäristö
 • Hallinto ja päätökset
 • Hyvinvointi ja tuki
 • Ikääntyneet
 • Kasvatus ja koulutus
 • Kulttuuri ja liikunta
 • Lapsiperheet
 • Nuoret
 • Työ ja yrittäminen
 • Uudet asukkaat

Äänekosken vastaanottokeskuksen toimija vaihtuu

Maahanmuuttovirasto on kilpailuttanut vastaanottotoimintaansa. Toimintansa päättävien vastaanottokeskusten sopimukset irtisanotaan ja suorahankittujen vastaanottokeskusten toimintaa siirretään osaksi jo aiemmin kilpailutettujen keskusten toimintaa. Maahanmuuttovirasto siirtää myös Äänekosken vastaanottokeskuksen toiminnan nykyiseltä Hemcare Oy:ltä kilpailutetulle toimijalle. Äänekosken vastaanottokeskuksen toimija vaihtuu viimeistään huhtikuun lopussa.

Äänekoskella on luvassa vilkas kaavoitusvuosi

Äänekoskella on luvassa seuraaville kolmelle vuodelle kaikkiaan 17 asemakaavahanketta, jotka ovat kaavoitusprosessin eri vaiheissa. Yleiskaavahankkeita kaavoituskatsauksessa esitetään yksi eli Mämmen osayleiskaava II, jota on tavoitteena valmistella eteenpäin vuoden 2024 aikana. Lähiaikoina vireille saatettavina uusina hankkeina kaavoitusohjelmassa esitetään neljä asemakaavahanketta: Asemakaavan muutos Viiskulmasta Äänekosken sillalle, Sirkkaharjun asemakaavan muutos ja laajennus, Hirvaskankaan länsipuolen asemakaavan muutos ja Honkalan Sörkänmäen asemakaavan muutos ja osittainen kumoaminen.

SM-hiihdot Äänekoskella 22.-23.3.2024: Huiman hiihtojaosto haluaa yrittäjiä mukaan yhteistyöhön

Vuonna 2019 Äänekoskella hiihdettiin SM-kisat, jotka olivat erittäin onnistuneet niin kilpailijoiden, yleisön, yhteistyökumppaneiden kuin järjestäjien näkökulmasta. Yleisöä paikalla oli lähes 11 000 henkeä. Hyvän edellisen kokemuksen ansiosta Äänekosken Huiman hiihtojaosto on saanut jälleen SM-hiihdot järjestettäväkseen. Kisat hiihdetään liikuntapuiston maisemissa 22.-23.3.2024. Huiman hiihtojaosto toivoo yrittäjiä mukaan yhteistyöhön.

Uudistettu laskettelukeskus Äänemäki on nyt auki!

Äänekosken kaupungin laskettelurinne Äänemäki avattiin 16.12.2023 ensimmäistä kertaa kolmen rinteen vahvuudella. Rinteessä riitti avajaispäivänä runsaasti kävijöitä koko aukiolon ajan. Äänekosken kaupunki on investoinut Äänemäkeen uuden rinteen ja hissin. Uusi rinne on reilusti pidempi kuin kaksi muuta rinnettä ja sopii entistä paremmin aloittaville laskijoille. Äänekosken Urheilijat vastaa kaupungin laskettelurinteen toiminnasta talvikaudella.

Äänekoskelle Keski-Suomen Vuoden yrittäjyyskasvattaja 2023 -palkinto

Vuoden 2023 parhaat yrittäjyyskasvattajat palkittiin ja Keski-Suomen palkinto tuli Äänekoskelle kaupungin yrittäjyyskasvatuksen vastuuopettaja Mika Matilaiselle! Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatustoimija YES-verkosto palkitsee vuosittain on suomalaisia toimijoita työstään yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä. Palkitut Vuoden 2023 YES Agentit ovat tavoitteellisesti edistäneet yrittäjyyskasvatusta omissa verkostoissaan.

11.12.2023

Koulunmäen uusi C-rakennus on malliesimerkki modernista koulurakentamisesta

Vuonna 2025 valmistuu Äänekosken Koulunmäen koulun uusi C-rakennus, joka on monin tavoin malliesimerkki modernista koulurakentamisesta. 21 miljoonan euron investoinnissa huomioidaan laajasti ympäristöasiat ja energiatehokkuus. Kierrätyksen ja energiansäästön lisäksi rakennuksen monikäyttöisyys on tärkeässä roolissa. Rakennuksen ulkoasu on moderni ja tyylikäs ja käytössä on uusinta tekniikkaa, mutta luokkahuoneet itsessään ovat hyvin perinteiset.

24.10.2023

Pohjoisen Keski-Suomen kunnat toivovat työllisyysalueen toteutumista ”Alueen perustamistyötä on tehty hyvässä yhteistyössä”

Työllisyyspalveluiden järjestämisvastuu siirtyy kunnille vuoden 2025 alusta. Pohjoisen Keski-Suomen 13 kuntaa, Hankasalmi, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Pihtipudas, Saarijärvi, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski, ovat perustamassa omaa, kuntien yhteistä työllisyysaluetta, jonka vastuukuntana olisi Äänekosken kaupunki.

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023