”Maailmalla tarvitaan vastuullisesti tuotettuja uusiutuvia materiaaleja”

Äänekosken kaupunki tarjoaa kuukausittain avoimen vuoron Pro Nemuksessa

Äänekosken kaupunki järjestää joka kuukausi kaikille avoimia vierailuja Metsä Groupin Pro Nemus -vierailukeskuksessa ja seuraava järjestetään 13.10.2022. Maksuttomaan vierailuun kuuluu opastus ja mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
vierailukeskus ulkokuva

– Maailmalla tarvitaan vastuullisesti tuotettuja uusiutuvia materiaaleja. Metsä Group haluaa kehittää tulevaisuudessa entistä aktiivisemmin metsään liittyviä toimintoja ja metsän käyttöä. Vierailukeskuksen avulla voimme näyttää, kuinka se tapahtuu, Metsä Groupin pääjohtaja Ilkka Hämälä kuvaa.

– Normaalisti Pro Nemus on tarkoitettu Metsä Groupin eri sidosryhmille, kuten metsänomistajille, asiakkaille, vaikuttajille ja opiskelijoille, mutta näille vuoroille voi tulla kuka tahansa. Myös pienet ryhmät, kuten harrastusryhmät, ovat oikein tervetulleita vierailemaan kaupungin järjestämien avoimien vuorojen kautta, Sonja Rinne Metsä Groupilta kertoo.

sisäkuva

Pro Nemus -vierailukeskus Äänekosken tehdasalueella tarjoaa elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla läpileikkauksen konsernista, sen toiminnasta, tuotteista ja innovaatioista. Yhdistämällä virtuaalitodellisuutta, aitoa luontoa ja elämyksellisyyttä Pro Nemus kertoo metsäteollisuuden mahdollisuuksista ja siitä, kuinka suomalainen puu muuntuu erilaisiksi tuotteiksi.

Äänekosken kaupunki järjestää yleisövierailuita keskuksessa joka kuukauden ensimmäinen torstai kello 17-19. Seuraava vierailuajankohta on poikkeuksellisesti vasta torstaina 13.10.2022 ja siihen tulee ilmoittautua 9.10. mennessä. Loppuvuoden vierailut järjestetään 3.11. (ilm. 30.10. mennessä) ja 1.12. (ilm. 27.11).

sisäkuva

Vierailijoiden alaikäraja on seitsemän vuotta. Pro Nemus -vierailu ei sisällä tehdaskierrosta.

askeleet lattialla

Lisätietoja:

Pro Nemus -vierailukeskus, Sonja Rinne, 050 339 1531, sonja.rinne@metsagroup.com

Ilmoittautumien: https://www.aanekoski.fi/tyo-ja-yrittaminen/ilmoittautuminen-vierailukeskus-pro-nemukseen

Saapumisohjeet: https://www.aanekoski.fi/uutiskirjeet/saapumisohjeet-metsa-groupin-pro-nemus-vierailukeskukseen

sisäkuva
Muokattu 5.12.2022