Äänekosken kaupungin tämän vuoden hankintakalenteri on julkaistu

Äänekosken kaupungin vuoden 2023 hankinta- tai kilpailutuskalenteri on julkaistu. Kalenteriin on listattu suunnitelmat tämän vuoden tiedossa olevista, kilpailutettavista hankinnoista.

Äänekosken kaupunki järjestää euromääräisesti merkittävämmistä hankinnoistaan tarjouskilpailun. Tämän vuoden hankintoja on tällä hetkellä kalenteriin listattu 81 kappaletta, kun viime vuosina määrät ovat olleet noin 60 kappaleen luokkaa vuodessa. Kilpailutusten lukumäärän kasvu liittyy erityisesti Koulunmäen yhtenäiskoulun uuden C-osan rakentamiseen.

Äänekosken kaupunki tekee hankintoja hyvissä ajoin suunnitellen. Kilpailutukset on suunniteltu kalenteriin ohjeellisesti noin kuukauden tarkkuudella. Hankintakalenteria päivitetään muutaman kerran vuodessa ja tänä vuonna kilpailutettavia hankintoja voi tulla vielä lisää.

Avoimuus ja suunnitelmallisuus mahdollistaa alueen yritysten varautumisen lähestyviin tarjouskilpailuihin. Äänekosken kaupunki toivoo, että paikalliset yritykset osallistuvat aktiivisesti kilpailutuksiin ja ilmoittavat tietonsa myös kaupungin yritystietorekisteriin. Sitä kautta yritykset ilmoittavat haluavansa vastaanottaa pienhankintoja koskevia tarjouspyyntöjä sähköpostiinsa.

Hankintakalenterin kilpailutusten lisäksi kaupunki tekee vuosittain puitesopimusten sisäisiä kevennettyjä kilpailutuksia sekä pienhankintarajan alittavia ostoja, joissa ei edellytetä kilpailutusmenettelyn noudattamista.

Hankintakalenteriin ja yritystietorekisteriin ilmoittautumiseen voi tutustua täällä.

Lisätietoja:

Hankinta-asiantuntija Henriikka Mäkelä, 040 480 1074, henriikka.makela@aanekoski.fi

Muokattu 26.1.2023