Äänekosken kaupungintalon kassa- ja aulapalveluihin on tullut muutoksia

Äänekosken kaupungintalon kassa-, aula- ja puhelinpalveluun on tehty muutoksia, koska sosiaali- ja terveyspalveluiden siirryttyä vuoden alusta hyvinvointialueelle, näiden palveluiden käyttö on vähentynyt.
kaupungintalon aula

Äänekosken kaupungin vahtimestarit palvelevat Äänekosken kaupungintalon aulassa arkisin klo 8-16. Aulassa on vapaana vitriinitilaa paikallisille käsityöyrittäjille tuotteidensa esittelyyn.

Äänekosken kaupungintalolla ei enää ole kassapalvelua. Kassapalvelut siirtyvät helmikuun alusta Äänekosken pääkirjastoon, os. Wessmanninkatu 2, 44100 Äänekoski. Kirjaston kassalle voidaan maksaa vain Äänekosken kaupungille suoritettavia maksuja (myös vuoden 2022 sosiaali- ja terveyspalveluiden maksut). 

Vuoden alusta 2023 sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät Keski-Suomen hyvinvointialueen vastuulle, joten kuluvan vuoden sosiaali- ja terveyspalvelujen laskut maksetaan hyvinvointialueelle. Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuja voi maksaa Kyllön terveysaseman kassapisteessä.

Suositut Äänekoski-printtituotteet (kahvipurkki, lehtiö, hiirimatto, kestokassi ja keittiöpyyhe) ovat myynnissä Äänekosken taidemuseon lisäksi helmikuun alusta myös Äänekosken pääkirjastolla.

nainen vastaa puhelimeen

Äänekosken kaupungin puhelinvaihde- ja puhelunvälityspalvelu toimii nykyisin Dialok Oy:ssä, jossa puheluihin vastataan yrityksen vastauskeskuksista Kuhmosta, Turusta ja Oulusta – ehkäpä murteesta voi päätellä, mihin puhelu yhdistyy. Äänekosken kaupunki on käyttänyt samaa palvelua aikaisemmin työntekijöiden kesälomien aikana.

Puhelinvaihde ja vahtimestarit palvelevat arkisin 8-16

Kaupungintalon aulassa palvelevat vahtimestarit Kari Kumpulainen ja Mika Oksanen arkisin klo 8-16. Jos heistä kumpikaan ei ole jostain syystä paikalla, heille voi soittaa. Yhteystiedot: Kari Kumpulainen 0400 459 481 ja Mika Oksanen 0400 985 730. 

Äänekosken kaupungin puhelinvaihde- tai puhelunvälityspalvelu numerossa 020 632 2000 hankitaan nykyisin Dialok Oy:ltä. Vaihde palvelee hieman entistä laajemmin aukioloajoin ja uusi palveluaika on arkisin klo 8-16.

Kaupungin vuokrakohteiden (kuten Hiskin mökin ja saunan) avainten luovutuksesta vastaa vs. tekninen isännöitsijä Hannu Lampi, johon asiakkaiden tulee ottaa yhteyttä ennen varausta ja sopia avainten luovutuksesta. Yhteystiedot: Hannu Lampi, 040 529 0130, hannu.lampi@aanekoski.fi.

Kaupungintalon aulassa on vapaana vitriinitilaa paikallisille käsityöyrittäjille tuotteidensa esittelyyn. Kiinnostuneet yritykset voivat ottaa yhteyttä viestintäsuunnittelija Suvi Kallioiseen. Yhteystiedot: Suvi Kallioinen, 040 621 2653, suvi.kallioinen@aanekoski.fi.

vastauskeskus yleiskuva

Dialok Oy:n Turun vastauskeskus. 

Lisätietoja:

Kassapalvelut: Talousjohtaja Tapani Hämäläinen, 020 632 2072, tapani.hamalainen@aanekoski.fi

Aula- ja puhelinpalvelut: Hallintojohtaja Aleksi Heikkilä, 040 823 7921, aleksi.heikkila@aanekoski.fi

Uutinen julkaistu 27.1.2023

Uutisia Äänekoskelta

  • Kaikki
  • Asuminen ja ympäristö
  • Hallinto ja päätökset
  • Ikääntyneet
  • Kasvatus ja koulutus
  • Kulttuuri ja liikunta
  • Lapsiperheet
  • Nuoret
  • Työ ja yrittäminen
  • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023