Äänekosken neuvolan ajanvarausnumero vaihtuu ja soittoaika laajenee 1.6.2023   

logo
Äänekosken neuvolan puhelinpalvelu paranee, kun torstaista 1.6.2023 alkaen käyttöön tulee uusi ajanvarausnumero, varatun ajan peruutusnumero ja soittoaika laajenee. 

Oma puhelinnumeronsa neuvolan vastaanottoajan perumiseen tulee käyttöön 1.6. myös Joutsan, Keuruun, Konneveden, Laukaan, Luhangan, Multian, Petäjäveden ja Toivakan neuvoloihin. 

 • Äänekosken äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvolan uusi ajanvarausnumero on 014 269 0180 ja soittoaika on maanantaista torstaihin kello 8–14 ja perjantaisin kello 8–12.  
 • Joutsan, Keuruun, Konneveden, Laukaan, Luhangan, Multian, Petäjäveden ja Toivakan neuvoloiden ajanvarausnumero säilyy entisenä eli numero on 014 269 0180, palveluaika laajenee maanantaista torstaihin kello 8–14 ja perjantaisin kello 8–12.  
 • Joutsan, Keuruun, Konneveden, Laukaan, Luhangan, Multian, Petäjäveden, Toivakan ja Äänekosken neuvoloiden vastaanottoajan peruutusnumero on 014 269 0680 ja soittoaika on maanantaista torstaihin kello 8–14 ja perjantaisin kello 8–12. Ajan voi perua myös saman päivän aikana.  

– Keski-Suomen hyvinvointialueen neuvoloiden puhelinpalvelua parannetaan, selkeytetään ja yhtenäistetään asteittain. Nyt tuleva uudistus on selkeä parannus, kun näiden neuvoloiden soittoajat laajenevat ja yhtenäistyvät. Ja uutena palveluna tulee käyttöön ajan peruutusnumero, selvittää palvelupäällikkö Tiina Kelin

Äänekosken äitiys-, perhesuunnittelu- ja lastenneuvoloiden vanhoissa puhelinnumeroissa vastaajaviesti opastaa soittamaan uuteen numeroon. 

Lisätietoja:  

 • palvelupäällikkö Tiina Kelin, p. 040 539 2584, Neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut 
 • palveluvastaava Tanja Halinen, p. 014 269 0557, Neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Laukaa, Leppävesi, Vihtavuori, Lievestuore, Palokka, paikalla 29.5. 
 • palveluvastaava Anne Hakkarainen, p. 040 534 2664, Neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Äänekoski, Saarijärvi, Pihtipudas, Viitasaari, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kannonkoski 
 • palveluvastaava Minttu Jokinen, p. 040 037 7152, Neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Kyllö, Keljonkangas, Korpilahti, Säynätsalo, Keuruu, Multia, Petäjävesi, Joutsa, Toivakka 

Uutinen julkaistu , muokattu 29.5.2023 klo 09:46

Uutisia Äänekoskelta

 • Kaikki
 • Asuminen ja ympäristö
 • Hallinto ja päätökset
 • Ikääntyneet
 • Kasvatus ja koulutus
 • Kulttuuri ja liikunta
 • Lapsiperheet
 • Nuoret
 • Työ ja yrittäminen
 • Uudet asukkaat

Äänekosken Vuoden Uusyrittäjä pääsi valtakunnalliseen finaaliin! – Äänestä suosikkisi voittoon!

Yrittäjänpäivänä julkaistu Äänekosken vuoden uusyrittäjä KX-Treeshears Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Tossavainen etenee valtakunnallisen kilpailun finaaliin. Suomen Uusyrityskeskukset ry palkitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Raadin valitseman Vuoden Uusyrittäjän lisäksi palkitaan yleisön suosikki avoimella äänestyksellä. Omaa suosikkiaan voi äänestää netissä 26.9.-8.10.2023.

26.9.2023

Tervetuloa Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuuteen

Äänekosken ja Kauniaisten kaupunki julkaisevat yhteistyössä Positive Education Oy:n kanssa kehitetyn hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman, joka lahjoitetaan vapaasti kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Äänekosken HYVÄÄ KASVUA -hyvinvointitaitojen opetussuunnitelman julkaisutilaisuus järjestetään ke 20.9.2023 klo 14-16 kaupungintalon valtuustosalissa. Julkaisutilaisuuteen ovat kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin!

22.8.2023

Äänekosken lukion urheiluakatemiatoiminnan tarjoamat mahdollisuudet - Tervetuloa Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian iltaan 5.9.2023

Äänekosken lukion ja Jyväskylän urheiluakatemian valmentajien ja vanhempien ilta järjestetään tiistaina 5.9.2023 klo 18-20 Äänekosken lukion liikuntasalissa. Lukion aulassa on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa klo 17.30 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita äänekoskelaisten urheiluseurojen edustajat ja valmentajat sekä toisella asteella opiskelevien urheilevien nuorten vanhemmat. Illan tarkoituksena on tuoda esille Äänekosken lukion tarjoamat mahdollisuudet urheiluakatemiatoiminnan kautta tapahtuvaan tavoitteelliseen harjoitteluun ja käydä keskustelua urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista.

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” on retrospektiivi ja kunnianosoitus edesmenneelle taiteilija, professori Antero Salmiselle

Äänekosken taidemuseon kesänäyttely ”Antero Salminen - katoamispistettä etsimässä” avataan 14.6.2023. Muistonäyttely arvostetusta taiteilijasta ja professorista Antero Salmisesta (1939-2003) peilaa hänen merkittävää tieteellistä ja taiteellista uraansa. Näyttelyssä - kuten Salmisen elämässäkin - kohtaavat tiede ja taide.

12.6.2023

Nuorten kesä Äänekoskella 2023 - Tule mukaan toimintaan!

Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut järjestää kivaa tekemistä nuorille kesällä 2023! Luvassa on mm. nuorten leiri, yhdessä tekemistä ja pelaamista sekä lukuisia retkiä ja toimintapäiviä. Liikkuvan nuorisotyön Kesäkaara näkyy, kuuluu ja kulkee Äänekosken alueella arkisin, Etsivät nuorisotyö palvelee myös kesällä ja Suolahden nuorisotilat ovat avoinna myös kesällä. Ilmoittaudu ja tule mukaan kesätoimintaan!

31.5.2023