Äänekosken kaupungin uusi kuljetussuunnittelija aloitti

Äänekosken kaupungin uutena kuljetussuunnittelijana on aloittanut Tommi Maanselkä, 24. Kuljetussuunnittelija vastaa Äänekosken kaupungin eri toimialojen kuljetuspalvelujen suunnittelusta, hankinnoista ja operatiivisesta ohjauksesta sekä liikenneturvallisuudesta tiedottamisesta. Työn painopiste on henkilöstöliikenteessä, ja eniten kuljetussuunnittelijaa työllistävät koulukuljetukset ja palveluliikenne.
Tommmi Maanselkä

Tommi Maanselkä on tänä vuonna valmistunut logistiikkainsinööriksi (AMK) Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Opiskelujen ohella Maanselkä on aiemmin työskennellyt Postille tehden tavarakuljetusten ajojärjestelyjä. Aiemman työn myötä myös Äänekoski ja etenkin kaupungin lukuisat kylät tulivat tutuiksi - ainakin nimeltä.

Äänekosken kaupungin kuljetussuunnittelijan työ herätti Maanselässä heti kiinnostuksen, koska se on suoraan hänen koulutustaan vastaavaa työtä. Maanselän ensivaikutelma Äänekosken kaupungista työnantajana on, että työntekijää kohdellaan yksilöllisesti ja työnantaja on joustava. Työnkuvasta riippuen Äänekosken kaupungilla on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Maanselkä aloitti uudessa työssään kaksi viikkoa sitten - eli juuri hektisimpään aikaan koulujen ja koulukuljetusten alkaessa.

– Koulukuljetusten suunnittelutyö hankittiin tälle syksylle ostopalveluna. Hankittu suunnittelutyö onnistui hyvin, mutta toki aina pientä korjaamista ja hiomista niissä edelleen on, Maanselkä arvioi.

Kuljetussuunnittelijan työssä paikallistuntemus on tarpeen ja ensitöikseen Maanselkä aikookin tutustua vielä paremmin Äänekosken kyliin.

Tommi Maanselkä on alun perin kotoisin Karstulasta ja asuu nyt Laukaassa. Vapaa-ajalla hän harrastaa mm. valokuvaamista ja harrasteautoilua, ja kotipihasta löytyykin sininen kuplavolkkari.

Lisätietoja:

Tommi Maaselän työhuone löytyy kaupungintalon kakkoskerroksesta talous- ja tietohallinnon tiimistä.

Kuljetussuunnittelija Tommi Maanselkä, 040 835 4720, tommi.maanselka@aanekoski.fi

Talousjohtaja Tapani Hämäläinen, 020 6322072, tapani.hamalainen@aanekoski.fi

Muokattu 18.8.2022